Husqvarna - Eenvoud in Beweging

 

KTM Fullbanner 209907 MotoGP 2018 728x90 juni

Michelin banner juni

2018 Yamaha Star Eluder custom bagger gepresenteerd

In Amerika heeft Yamaha een nieuw model gepresenteerd; de 2018 Yamaha Star Eluder, een "bagger" versie van de kort geleden onthulde luxe touringmotor, de Star Venture. Ook de Eluder past in het Amerikaanse "touring" segment, de motoren met een grote kuip, ruime zit en koffers die gemaakt zijn om lange afstanden te rijden. Deze Eldure heeft, net als de Venture als basis de uit de Midnight Star bekende luchtgekoelde1854 cc V-twin, waardoor de kans dat het model naar Europa komt niet zo groot is, het is erg moeilijk om zware luchtgekoelde motoren aan de Euro4 emissie-eisen te laten voldoen. 

Belangrijkste features zijn het motorblok, maar ook het infotainment systeem is een belangrijk punt voor de doelgroep van dergelijke motoren. De Eluder heeft dan ook een systeem waarin muziek, navigatie, communicatie en de voertuigsystemen gecombineerd worden. 

Met de Eluder breidt Yamaha haar aanbod in het cruisersegment verder uit onder eigen naam, enige tijd geleden werd gestopt met het gebruik van de Star als merknaam, dat is nu weer de aanduiding voor de line-up in de cruisers geworden. 

Meer informatie en heel veel foto's: https://www.cruizem.nl/motornieuws/819-alles-over-de-2018-yamaha-star-eluder-bagger.html 

2018 Yamaha Star Eluder blue action

 

Gerelateerde artikelen

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

Triumph TigerSport 300x250 NL

IXS april 2018 200180314 NM MV 350x300

Revit Nieuwsmotor mei