Husqvarna een nieuw stedelijk perspectief

 

Inruilweken bij Ducati

Bridgestone Montage Cashback

Moto Guzzi World club meeting in Nederland

Nederland vormt van 14 t/m 16 juli aanstaande het toneel voor het internationale Moto Guzzi World Club Treffen 2017. Drie dagen lang is Papendal nabij Arnhem het toneel waar honderden internationale Moto Guzzi-rijders gezamenlijk hun gedeelde passie voor het merk met de ‘eagle’ beleven. Ieder jaar organiseert de Moto Guzzi World Club – de overkoepelende, internationale club voor Moto Guzzi-rijders – een treffen waar Guzzisti hun passie voor het Italiaanse merk met de adelaar in het embleem kunnen delen met gelijkgestemden. Voor 2017 is Nederland uitgekozen als gastland voor het Moto Guzzi World Club Treffen, met Papendal als centrale locatie.

Moto Guzzi Garage
Honderden Guzzi-rijders uit heel Europa zullen op vrijdag 14 juli aanstaande neerstrijken op Papendal voor een gevarieerd, driedaags Moto Guzzi-evenement. Op het programma staan onder andere diverse toerritten door de regio Arnhem-Nijmegen en over de Veluwe, een presentatie van het boek ‘Miles Ahead’ van Max Wohlgemuth Kitslaar en een diner op de zaterdagavond. Op diverse locaties op Papendal kunnen bezoekers bovendien uitgebreid kennismaken met de vele custom mogelijkheden van Moto Guzzi Garage, aan de hand van diverse gecustomizede Guzzi’s die daar worden gepresenteerd.

TLM: nieuwe Nederlandse Moto Guzzi flagship store
De diverse routes – variërend in lengte – geven de vele buitenlandse Moto Guzzi-rijders drie dagen lang een mooie indruk van het oostelijk deel van ons land. Een prominent onderdeel van de lange toertocht op zaterdag 15 juli is een koffiestop bij TLM, de Moto Guzzi-dealer uit Nijmegen die zojuist de deuren van zijn compleet nieuwe Moto Guzzi flagship store heeft geopend. Bezoekers worden daar volledig ondergedompeld in de ambiance van het legendarische motorfietsmerk uit Mandello del Lago, gelegen aan het Comomeer in Italië.

Ook Nederlandse Guzzi-rijders zijn vanzelfsprekend van harte welkom om zich aan te sluiten bij het Moto Guzzi Club Treffen 2017. Zij kunnen inschrijven of meer informatie bekijken via deze link

Moto Guzzi world meeting 2017

Gerelateerde artikelen

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

Michelin Cashback

KTM 215494 KTM 790 Duke MY18 300x250

IXS april 2018 200180314 NM MV 350x300

Revit

Moto Guzzi april 2018 8591015 MG NieuwsMotor 234x60 1