• Home
  • Motornieuws
  • Recall: mogelijk lekkage oliekoeler 2017 Harley-Davidsons

Recall: mogelijk lekkage oliekoeler 2017 Harley-Davidsons

Harley-Davidson Motor Company roept 45.589 motoren van modeljaar 2017 terug naar de dealer in verband met mogelijke olielekkage vanuit de oliekoeler. Een onjuist gemonteerde klem om de oliekoeler te bevestigen kan resulteren in het ontluchten van de motoroliekoeler, waardoor er plotseling verlies van olie mogelijk wordt in de baan van de achterband.

De recall actie heeft betrekking op de volgende 2017 modellen: de 2017 Electric Glide Ultra Classic, Police Electra Glide, Police Road King, Road King, Road King Special, Street Glide, Street Glide Special, Road Glide en de Road Glide Special.

Harley-Davidson zal de eigenaren in kennis stellen en dealers zullen de oliekoeler-klemmen zo nodig inspecteren en corrigeren of vervangen indien nodig. De recall actie zal naar verwachting op 6 juni van start gaan. In Nederland heeft het RDW (dienst wegverkeer) nog geen melding gemaakt van deze recall, maar eigenaren van genoemde modellen kunnen natuurlijk altijd hun dealer raadplegen. Harley-Davidson’s incidentnummer voor deze recall is 0170.

Harley Davidson electraglide tank

Bron: NHTSA USA (National Highway Traffic Safety Administration)


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form