• Home
  • Motornieuws
  • Blitz Marathon 16 april 2015: weer grootschalige snelheidscontroles in Duitsland

Blitz Marathon 16 april 2015: weer grootschalige snelheidscontroles in Duitsland

Het wordt extra oppassen voor diegenen die aankomende donderdag In Duitsland moeten zijn. Op donderdag 16 april vindt namelijk weer een grootschalige Blitz Marathon plaats, waarbij in het hele land gedurende 24 uur lang op duizenden plaatsen snelheidscontroles worden gehouden. De Blitz Marathon-campagne wordt dit jaar voor de derde keer in Duitsland gehouden, maar zal volgens diverse Duitse media voor het eerst ook uitgebreid worden naar andere Europese landen. Of er ook een grootschalige Flitscampagne in Nederland gehouden zal worden valt echter te betwijfelen aangezien de KLPD hier geen melding van heeft gemaakt.

De Blitz Marathon gaat donderdag 16 april om 6 uur 's ochtends van start en zal duren tot vrijdagochtend 17 april om 6 uur. Veel deelstaten en gemeenten maken de flitslocaties bekend op hun site. De meest betrouwbare bron om deze locaties te achterhalen is door te zoeken met de term 'Blitz Marathon' en de betreffende deelstaat of regio met een zoekmachine als Google.

Vorig jaar werden er in Duitsland meer dan 90.000 automobilisten en motorrijders bekeurd als gevolg van deze campagne. U bent gewaarschuwd.

Blitzmarathon NR Westfalen


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form