Motorbeurs Dortmund opent 5 maart haar deuren

Voor wie de Motorbeurs Utrecht heeft gemist, of er gewoon nog niet genoeg van kan krijgen: van 5 tot 8 maart wordt in Dortmund voor de 30ste keer de 'Motorräder Dortmund' motorbeurs gehouden waar in de Westfalen Hallen meer dan 450 exposanten zich zullen presenteren met hun hoogtepunten voor het komende seizoen. Om de 30ste verjaardag van de beurs te markeren krijgen bezoekers, naast het gebruikelijke programma, een speciale tentoonstelling met motoren uit de jaren '80 voorgeschoteld zoals de BMW Dakar, de Moto Guzzi LeMans IV en de Suzuki GSX R 750. Op de binnenplaats is er een Biker-meeting en in hal 3 de Monster Trial Show Arena waar de bezoekers meerdere keren per dag actie kunnen verwachten. In hal 5 kun je motorfietsreizigers hun verhalen van over de hele wereld horen vertellen en in hal 7 staan veel historische motoren, aanbiedingen van tweedehands artikelen en prachtig gerestaureerde klassieke motoren van merkenclubs en oldtimer fans.

Openingstijden en toegangsprijzen
De Motorräder Dortmund' is elke dag geopend van donderdag 5 tot en met zondag 8 maart van 09.00 tot 18.00 uur en op vrijdag 6 maart tot 19.00 uur.

Een dagkaart kost 14 euro. Voor studenten, stagiairs uit de auto- en motorbranche en personen met een handicap is de toegang 12 euro. Een avondkaart vanaf 16.00 uur kost 10 euro en een Passe-Partout voor alle dagen 30 euro. Bezoekers met een motorfiets van bouwjaar 1985 krijgen op vertoon van een geldig kentekenbewijs 5 euro korting en toegang voor kinderen onder de 16 jaar is gratis. In de voorverkoop zijn al tickets online beschikbaar op www.zweiradmessen-shop.de.

Route en parkeren (Dortmund-Utrecht ca. 200 km)
De Westfalenhallen liggen direct aan de B1 / A40 / A44 Essen - Unna - Kassel. Vanuit het noorden via de A1 / A2 bij kreuz Unna richting Dortmund. Vanuit het zuiden via de A45 tot aan de kreuz Dortmund-Zuid. Volg de borden Westfalenhallen. Parkeren van motorfietsen tegenover de hoofdingang is gratis.

Meer informatie over de beurs is te vinden op: www.zweiradmessen.de

Motorrader Dortmund poster


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden