Motorbeurs: alles over INTERMOT 2014

Al jaren is de Intermot één van de grootste motorbeurzen ter wereld, waarbij de beurs niet alleen door de hoge bezoekersaantallen en grote beursoppervalkte opvalt, maar ook door de presentatie van een groot aantal modellen voor het volgende modeljaar. Dat is dit jaar niet anders een aantal fabrikanten heeft al aangegeven hier de nieuwe 2015-modellen te onthullen. Dit jaar zal de tweejaarlijkse Intermot-motorbeurs in Keulen relatief vroeg gehouden worden, namelijk van donderdag 2 oktober 2014 tot en met zondag 5 oktober. De beurs is altijd populair bij nieuwsgierige Nederlandse motorrijders, die op 160 kilometer van Arnhem het motornieuws maanden eerder kunnen zien dan op de Motorbeurs Utrecht.

Openingstijden
De eerste beursdag op woensdag 1 oktober wordt dit jaar voor het eerst als "vakdag" gebruikt, en is alleen toegankelijk voor importeurs, dealers en 'premiumbezoekers'. Bedrijven uit de branche kunnen op deze dag ook gasten uitnodigen. Voorafgaand aan deze publieksdagen is er ook nog een persdag op dinsdag 30 september, waar diverse motorfabrikanten tijdens perconferenties veel nieuwe modellen zullen presenteren. De Intermot is dagelijks geopend van 09:00 tot 18:00 uur, op vrijdag is er een avondopening tot 20:00 uur. De lokatie is weer de "Koelnmesse", het beursgebouw waar bij elke editie een groot aantal beurshallen door fabrikanten van motoren, kleding, onderdelen, accessoires en aanverwante zaken wordt gevuld. Jaarlijks trekt de beurs zo'n 200.000 bezoekers.Intermot-2014-informatie-tickets

Bespaartip
Toegangskaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop, waarbij de online voorverkoop een paar euro korting oplevert. De entreeprijs voor 'gewone' bezoekers is 19 euro. Als echter de kortingscode "MotorradNews" ingegeven wordt, kosten de tickets opeens nog maar 10 euro.

Reizen
Reizen naar de Koelnmesse kan natuurlijk zeer eenvoudig per motor en auto, de afstand vanaf de Nederlandse grens is bijna overal minder dan 150 kilometer. Ook de trein is een optie, met de ICE vanaf Utrecht naar Keulen, waarvoor op Hbf. Keulen één keer overgestapt dient te worden.

App:
Samen met Motorrad is er een beurs-app ontwikkeld, voor zowel iOS als Android, die u via onderstaande links kunt downloaden.
INTERMOT-App voor iOS
INTERMOT-App voor Android

 Link: Intermot.de

Intermot-2014-informatie


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden