• Home
  • Motornieuws
  • Manifestatie tegen slecht imago trekt honderden motorrijders

Manifestatie tegen slecht imago trekt honderden motorrijders

Ondanks het slechte weer kwamen er zaterdag honderden motorrijders in Eindhoven en Amsterdam bij elkaar om te protesteren tegen het slechte imago van motorclubs. De 'join the caravan' manifestatie werd geinitieerd door verenigde motorclubs en werd georganiseerd via facebook. 

De verenigde motorclubs organiseerde de manifestatie omdat ze het vervelend vonden dat motorrijders in een slecht daglicht waren gekomen. Dit allemaal naar aanleiding van de vele negatieve berichten in de media door criminele en rivaliserende motorclubs. Door de negatieve berichten werden veel evenementen gestopt en werd het voor veel motorclubs moeilijk om activiteiten te organiseren omdat gemeenten vaak niet mee wilden werken. Ook de KNMV voerde sinds kort campagne om het imago van de motorrijder te verbeteren, maar zij waren geen onderdeel van deze manifestatie.

In Eindhoven was de opkomst rond de 1500 motoren en in Amsterdam was de opkomst ook groot. Er zijn volgens de politie geen problemen geweest en alles is rustig verlopen. 

Manifestatie Join the caravan


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form