KNMV Motordag op 4 mei

De KNMV viert haar 110-jarig jubileum met de KNMV Motordag op 4 mei. Op deze gratis toegankelijke dag valt er van alles te beleven op zowel het oefencircuit van de politie als op het ANWB Testcentrum in Lelystad.

Programma
Er is tussen 12.00 uur en 17.00 uur een uitgebreid en gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Er zijn zowel doe- als kijkactiviteiten. Kom ook naar de KNMV Motordag, doe mee, geniet van een hapje en een drankje en deel met je mede-motorrijders dat mooie motorgevoel!

Gratis inschrijving
Wie jarig is trakteert: de toegang tot dit evenement is dan ook GRATIS! Het enige dat je moet doen is jezelf inschrijven, zodat wij weten dat je van de partij bent. Tot en met 19 maart krijgen KNMV-leden voorrang bij de inschrijving. Vanaf 20 maart kunnen ook niet-leden zich aanmelden als deelnemer.

Reservering voor de workshops
Naast de aanmelding als deelnemer aan de Motordag, is het ook noodzakelijk om je in te schrijven voor de workshops. KNMV-leden die zich t/m 19 maart hebben ingeschreven, kunnen zich vanaf 20 maart voor de workshops inschrijven door op de link te klikken van de bevestiginsmail. Deze mail is toegestuurd bij aanmelding. Mail kwijt? Neem contact met de KNMV op.

Niet-leden en KNMV-leden die zich vanaf 20 maart aanmelden, kunnen op het inschrijfformulier van de KNMV Motordag ook direct hun plaats voor de workshops reserveren (noot Red: vanwege de enorme belangstelling zijn de workshops inmiddels helemaal volgeboekt).

Praktisch: adres en tijden
De KNMV Motordag wordt gehouden op 4 mei 2014 van 12.00 tot 17.00 uur in Lelystad op het PVI-oefencircuit van de politie (Politieacademie) en op het nabijgelegen ANWB Test- en Trainingscentrum. Hou voor de navigatie het adres van de Politieacademie aan, dit is tevens de ingang van het feestterrein: Eendenweg 12, 8218 NC Lelystad

Toertocht
Maar voordat je daar bent aangekomen begint het motorplezier al. We organiseren namelijk een prachtige toertocht vanuit jouw KNMV-district naar Lelystad, zodat je in stijl in de polder arriveert! Op de toertochtenpagina verschijnen binnenkort de diverse routes.

Jij doet toch ook mee?
Doe mee! Schrijf jezelf in voor deze bijzondere dag om samen met ons het 110-jarig jubileum van jouw motorbond te vieren tijdens de eerste, van hopelijk vele, KNMV Motordagen. Zo kun je genieten en ervaren wat het betekent om deel uit te maken van de KNMV-motorfamilie.

Motordag-startpagina

Bron: KNMV, Foto: Ad Kiviet


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form