Jubileum 25ste Peelrandrit Handel 27 oktober

Op de laatste zondag van oktober, 27 oktober 2013, organiseert MC de Peelrijders uit Handel voor de 25e keer haar jaarlijkse off road motorrit. Een jubileum derhalve. De organisatie gaat haar uiterste best doen om net als voorgaande jaren weer een mooie route voor elkaar te krijgen. Bij de Peelrijders houdt dat in heel weinig verharde weg op een route van ruim 40 km met zandpaden, bospaden, maisvelden, kruipdoor-sluipdoor, een zandafgraving en mogelijk nog andere verrassingen. Er wordt gereden volgens het MON-reglement.

Het vertrek is net als voorgaande jaren vanaf "De Fuik" (voor navigatie: Oude Domptweg, Handel). Dit is langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272). Inschrijven kan daar tussen 08.00 en 10.30 uur. Starten is mogelijk vanaf 9.30 uur. Deelnemers uit de buurt kunnen zich al op zaterdag melden tussen 18.30-19.30 uur. Dat voorkomt wachten op zondagmorgen. Hoeveel ronden je wil rijden bepaal je zelf. De laatste start is om 14.30 uur.
Het inschrijfgeld voor deze druk bezochte off road rit bedraagt 25 euro plus 10 euro voor een MON-dagverzekering. Mensen met een MON trainings-, offroad- of startlicentie hoeven geen dagverzekering te kopen. Het inschrijfformulier en het dagverzekeringsformulier kun je downloaden via www.peelrijders.nl.
Quadrijders kunnen alleen deelnemen na voorinschrijving via de site www.peelrjiders.nl. Dat kan vanaf woensdag 16 oktober 19.00 uur. Quads die zich niet vooraf melden, kunnen 27 oktober niet deelnemen. Er wordt onderweg gecontroleerd op zwartrijden.

Het spreekt voor zich dat van elke deelnemer wordt geëist dat het materiaal en de papierwinkel (verzekering, kenteken e.d.) in orde is. Op het geluid zal worden gecontroleerd. Voorgaande jaren voerde de politie op de route geluidkeuringen uit. Houd daar nu ook rekening mee. Er mogen géén rijnummers op de motoren zitten. Deelnemers die het niet zo nauw nemen met de te volgen route of die een motor hebben die teveel herrie maakt raden we aan om thuis te blijven. Alle andere genopte motormannen (en vrouwen) zijn meer dan welkom. Omdat het onze jubileumrit is hoeven dames dit jaar geen inschrijfgeld te betalen. En verder ligt er voor de eerste 1250 deelnemers een fraaie muts te wachten.
Heb je nog brandende vragen, stel die dan via de website: www.peelrijders.nl. Je krijgt snel antwoord.

25ste-Peelrandrit-Handel-2013

Bron & foto: Peelrijders


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden