5602 kaw banner720x90 ninja650

 

Ecstar V1 820x100

Motana exclusief importeur van Axio voor Benelux

Motana kondigt zijn benoeming aan als exclusief importeur van Axio voor de Benelux. Als vooraanstaand importeur van tweewieleronderdelen en accessoires is Motana trots een premium product zoals Axio te kunnen aanbieden aan zijn professionele dealers.

Axio heeft een betere manier bedacht om spullen te vervoeren op de motor, door de andere kijk en een uitgekiende visie om te innoveren in de huidige standaard is de bagagelijn ontstaan van Axio. Om creatieve en de doorgewinterde motorrijder te kunnen bedienen is er voor gekozen om vanuit het oogpunt van de gebruiker een bagagelijn te ontwikkelen.

Design, gebruikersgemak, veiligheid, fashion en aerodynamica zijn samen gevoegd om aan alle behoeftes van deze tijd een antwoord te bieden. De hardpacks zijn uitermate geschikt om laptops, harddrives, gameconsoles, smartphones en mp3 apparatuur te vervoeren.

Axio is sponsor van diverse race teams in de motorsport, zo hebben zij onlangs een samenwerkingsverband gesloten met het Yamaha racing team en zijn al vanaf 2010 officieel sponsor van het Kawasaki-Monster racing team in de MotoGP. dit zie je dan ook terug in hun bagagelijn. Ook is er een lijn met de wel bekende energydrink Red Bull en als klap op de vuur pijl is er een Nicky Hayden replica in de Ducati kleuren, deze replica is speciaal ontwikkeld naar zijn hoge standaard. Daardoor is de Swift 2.0 en de Hybrid ontstaan en verbeterd waardoor de kwaliteit standaard extreem hoog is.Axio 01

{gallery}stories/nieuws/0-2013/02_februari/Axio/{/gallery} 

Voor meer informatie neemt u contact op met Motana via www.motana.nl

Of kijk op onze facebook pagina: http://www.facebook.com/MotanaNL

Bron: Motana

  • Pinterest

V Strom 650A 300x250 V2

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17