Nieuw: Kymco K-Pipe 125

Kymco is een Taiwanese fabrikant van motorfietsen, scooters en quads. In Nederland is Kymco vooral bekend bij de jeugd vanwege haar bromscooters. Dat Kymco naast bromscooters, ook motorscooters en motoren op de markt brengt is minder bekend bij het grote motorpubliek. In 2013 brengt Kymco echter een nieuwe lijn 125cc modellen uit. Naast de motorscooters Agility 125, Agility City 125 en de People One 125 komt in mei ook de nieuwe naked K-Pipe 125 uit.

De K-Pipe is geschikt voor het nieuwe A-1 rijbewijs en met een prijs van € 1.799, inclusief btw en bpm, is het een echte budgetbike die veel (studerende) jongeren aan zal spreken. Met een  vermogen van 6 kW (8 pk) zal de K-Pipe niet bepaald als snelwegburner ingezet kunnen worden, maar vindt het vooral in stadsverkeer en binnenwegen zijn toepassing. Met de lage zithoogte en het lichte gewicht richt de Kymco zich dan ook volledig op de startersmarkt. Voor een 125cc budgetbike ziet de K-Pipe er door zijn moderne naked-looks, mono-shock achterdemper en fraaie kleurstelling vrij opvallend en goed uit. De K-Pipe heeft als krachtbron een luchtgekoeld 124cc viertakt blokje met oliekoeling en is voorzien van een 4-versnellingsbak en 17 inch lichtmetalen velgen. Naast de 125cc versie zal Kymco ook een 50cc versie van de K-Pipe uitbrengen.

De K-Pipe is te zien op de stand van Kymco tijdens de komende Motorbeurs in Utrecht. De verkooppunten van de Kymco K-Pipe 125 kunt u vinden op: www.kymco.nl/dealers/motorscooters

K-pipe_pic1

 

Bron en foto: Kymco

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17