Winnaar 2 VIP tickets Nitro Circus Live bekend

De nieuwste en meest gedurfde live show ooit, Travis Pastrana's Nitro Circus Live, komt op 1 december 2012 naar Nederland in het GelreDome Arnhem. Aan het hoofd van de tour staat Nitro-bedenker en winnaar van 17 X-games medailles: cultheld Travis Pastrana. Het is voor het eerst dat de actionsport-legende te zien is in een Europese tour. Naast Pastrana zal de volledige Nitro Circus crew van de MTV hitserie en aankomende Nitro Cricus 3D film haar opwachting maken.NitroCircusLive-2012-Arnhem-Gelredome

Onder alle ontvangers van het Nieuwsmotor Weekoverzicht hebben we een set van 2 VIP-tickets voor dit unieke spektakel verloot. De gelukkige winnaar is geworden: Irene Zwaan uit Noordhoek. Zij is reeds op de hoogte gesteld. 

Overigens zijn in diverse Europese landen de shows (Wenen, Stockholm, Antwerpen) al uitverkocht. Voor de show in het Gelredome zijn nog tickets beschikbaar.

Link: Officiële bestelsite (Ticketmaster)

Nitro Circus Live is een twee en een half uur durend spektakel met gechoreografeerde action sport. Elke show combineert de grootste en beste freestyle motorcross (FMX) stunts met te gekke BMX en skateboard acties, en natuurlijk de beroemde Nitro Circus crew die spectaculaire stunts uitvoert op een reeks bijzondere voertuigen die gelanceerd worden van de 15 meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp. Fans kunnen verwachten dat zij alles van kinder trikes, ski's, tandems en scooters tot aan winkelwagentjes, een Barbie auto en zelfs een koelkast van de Gigant-A-Ramp gelanceerd zullen zien. Tijdens de show zullen er ook spectaculair gechoreografeerde FMX stunts worden uitgevoerd, inclusief de '10 Rider Nitro Backflip Train', een stunt die je met eigen ogen moet zien om hem te kunnen geloven.

Meer nieuws over Nitro Circus is te vinden op www.nitrocircuslive.com 

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17