Win: 2 VIP tickets voor Nitro Circus Live

De nieuwste en meest gedurfde live show ooit, Travis Pastrana's Nitro Circus Live, komt op 1 december 2012 naar Nederland in het GelreDome Arnhem. Aan het hoofd van de tour staat Nitro-bedenker en winnaar van 17 X-games medailles: cultheld Travis Pastrana. Het is voor het eerst dat de actionsport-legende te zien is in een Europese tour. Naast Pastrana zal de volledige Nitro Circus crew van de MTV hitserie en aankomende Nitro Cricus 3D film haar opwachting maken.NitroCircusLive-2012-Arnhem-Gelredome

Onder alle ontvangers van het Nieuwsmotor Weekoverzicht verloten we een set van 2 VIP-tickets voor dit unieke spektakel. Nog niet ingeschreven voor het Weekoverzicht? Klik hier en ontvang wekelijks het handige overzicht met een heldere opsomming van al het motornieuws van de afgelopen week. En maak tegelijkertijd op die set VIP-kaarten! 

Link: Aanmeldpagina Nieuwsmotor Weekoverzicht 

VIP pakket: Toegang tot de Nitro Circus VIP-ruimte vanaf 2 uur voor het evenement. Elke VIP ontvangt een gelamineerd Nitro Circus VIP badge. Presentatie en interviews met Travis Pastrana en de hele Nitro Circus bende. Beste zitplaatsen in de zaal - frontale plaatsen van de duurste categorie. - voor elke VIP een exclusieve Nictro Circus gesigneerde poster. Een eigen bar met hapjes en drankjes met de mogelijkheid om na te genieten tot 2 uur na de show; (hapjes en drankjes zijn wel nog te betalen). 

Nitro Circus Live is een twee en een half uur durend spektakel met gechoreografeerde action sport. Elke show combineert de grootste en beste freestyle motorcross (FMX) stunts met te gekke BMX en skateboard acties, en natuurlijk de beroemde Nitro Circus crew die spectaculaire stunts uitvoert op een reeks bijzondere voertuigen die gelanceerd worden van de 15 meter hoge Nitro Gigant-A-Ramp. Fans kunnen verwachten dat zij alles van kinder trikes, ski's, tandems en scooters tot aan winkelwagentjes, een Barbie auto en zelfs een koelkast van de Gigant-A-Ramp gelanceerd zullen zien. Tijdens de show zullen er ook spectaculair gechoreografeerde FMX stunts worden uitgevoerd, inclusief de '10 Rider Nitro Backflip Train', een stunt die je met eigen ogen moet zien om hem te kunnen geloven.

Meer nieuws over Nitro Circus is te vinden op www.nitrocircuslive.com 

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17