Ducati weekend op het circuit van Mettet op 2 en 3 juni

In het weekend van 2 en 3 juni staat het Circuit van Mettet in het teken van Ducati. Dit weekend zit vol activiteiten die zowel op als rondom het circuit plaatsvinden. Onder begeleiding van de Stéphane Mertens School kunt u tijdens de groepssessies, op uw eigen motor, het circuit van Mettet verkennen (enkel Ducati motoren worden toegelaten op het circuit). De groepen worden samengesteld op basis van het niveau van de rijder. Indien u zich inschrijft voor één of twee dagen circuit rijden kunt u gratis, onder begeleiding van Trackdays4all, de prestaties van de nieuwe 1199 S ABS, 1199 ABS, 848 EVO en 848 EVO Corse ervaren tijdens een sessie op het circuit. Iedereen die niet deelneemt aan het circuitrijden heeft de mogelijkheid op zaterdag en zondag om 18:00 twee parade rondes op het circuit te rijden met hun eigen motor.

Tijdens dit Ducati Weekend zal de Desmoriding Tour aanwezig zijn waar u met de nieuwste Ducati's, onder begeleiding, een uitgezette route in de omgeving kunt rijden en het Desmo gevoel van de motoren kunt ervaren (met uitzondering van de SBK family).

Ook zullen de DOC's: Ducati Sud Belgio, Ducaticlub.be en de MOB de Ducati Tour organiseren. Dit is een toer van 120km die in de omgeving van Mettet gereden zal worden. De tour vertrekt vanaf het Circuit van Mettet.

Alle circuit-tickets zijn inclusief een gratis BBQ diner en optredens op zaterdag avond:

Normale prijs voor  1 dag circuit rijden zaterdag of zondag 140 €
Volledig weekend rijden 260 €
DOC leden prijs voor 1 dag circuit rijden zaterdag of zondag 126 €
DOC leden prijs voor het volledige weekend rijden 252 €
Extra BBQ plaats op zaterdag avond per persoon  17 €

Bestel uw tickets via de Stéphane Mertens School

Ducati_Mettet

Bron en foto: www.ducati.nl

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17