Spectaculair Motor Event in Evenementenhal Venray

 

Venray maakt zich op voor een nieuw, spectaculair evenement: Motor Event. Het vindt al jaren plaats in Hardenberg, en het komt nu ook naar Venray. In Evenementenhal Venray vindt dit spektakelstuk op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december plaats. Drie dagen lang show, sport en entertainment.

Het Motor Event Venray bestaat uit een bijzondere mix van internationale crosswedstrijden en een grote motorbeurs. Tevens is er een feestplein met een indoorkermis, die ook in de grote evenementenhal zal plaatsvinden. Dat het Motor Event nu ook naar Venray komt, vindt Jos Warringa niet meer dan logisch. “Ik organiseer het evenement al jaren in Hardenberg. Ik merk dat de interesse in het zuiden van het land voor dit soort activiteiten veel groter is dan in het noorden of in het oosten. De motorsport leeft veel meer in het zuiden. Dat zie ik ook aan de bezoekersaantallen. Venray is voor dit evenement een perfecte plek. In Venray krijgen we ook bezoekers uit Duitsland en België. Ik verwacht dat het Motor Event in Venray een internationale uitstraling krijgt.”

Wat dit evenement zo uniek maakt, is volgens Warringa de combinatie van motorcross, de motorbeurs, de indoorkermis, maar ook de evenementen in de avonduren. “De vrijdagavond wordt afgesloten met een after party met Radio 538 on tour. Op zaterdagavond vindt een heuse Flügel Après Ski-party plaats tijdens de Crazy Night, kaarten voor de Crazy Night zijn al verkrijgbaar via de website. De verschillende wedstrijden, de beurs en de kermis zijn met dagkaarten te bezoeken. De kaarten zijn aan de deur van de evenementenhal verkrijgbaar.”

De inschrijving voor de motorcrosswedstrijden zijn reeds gesloten. “Sommige onderdelen waren al binnen twee dagen vol. De wedstrijden zijn van internationaal niveau. Er doen coureurs uit de hele wereld mee aan de crosswedstrijden.” Van het eerste Motor Event in Venray wordt volgens Jos Warringa veel verwacht. “De interesse in het zuiden van het land is groot, dat weten we al van eerdere evenementen en wedstrijden die hier zijn geweest. Verder is de Evenementenhal een prachtige locatie waar veel mogelijk is. Eigenlijk zijn alle ingrediënten aanwezig om er een succesvol spektakel van te maken. Hierover zal worden nagepraat, let maar op. Het wordt een geweldig feest met sensationele motorsport.”

Dagkaarten voor het Motor Event, inclusief vrijkaarten voor de indoorkermis, kosten 17,50 euro voor volwassenen. Kinderen en jongeren van 6 t/m 16 jaar betalen 9 euro. Voor de jongste kinderen is het evenement gratis te bezoeken. Meer informatie: www.indoorsupercross.nl en www.motoreventvenray.nl.

 

Motor_Event_Venray

Bron en foto: www.peelenmaasonline.nl

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17