• Home
  • Motorbranche
  • Marije van Ettekoven nieuwe Sales Manager Nieuwsmotor/Testmotor
Marije van Ettekoven nieuwe Sales Manager Nieuwsmotor/Testmotor

Marije van Ettekoven nieuwe Sales Manager Nieuwsmotor/Testmotor

MotorCentraal heeft Marije van Ettekoven aangesteld als Sales Manager voor de populaire motorwebsites Nieuwsmotor, Testmotor, Cruizem, Oliepeil en Proefmotor. Van Ettekoven volgt daarmee Bert de Vlieg op, die aan het eind van 2021 met pensioen zal gaan, maar pas nadat hij Marije bij zijn relaties heeft geïntroduceerd. Marije van Ettekoven (42) is al jaren goed bekend in de motorbranche en daarnaast ook nog eens een zeer ervaren motorrijdster; Van Ettekoven was eerder eventmanager bij een organisatie voor offroadevenementen, maar daar ook dagelijks zelf als instructrice op de offroadmotoren te vinden. 

Marije werkte vervolgens enige jaren bij KTM als Manager Communications & Events en vervolgens als Marketing Manager. Daarna was ze account manager voor een aantal grote motorbladen. De afgelopen jaren was ze vooral op vier wielen te vinden als PR/Media- & teammanager en navigator van een rallytruck, waarmee ze al diverse grote rally's uitreed. Komend jaar zal ze voor het eerst deelnemen aan de Dakar Rally 2022. 

Marije: "Ik heb even niet meer in de motorbranche gewerkt, maar het is nog steeds helemaal mijn wereld, ook omdat ik nog veel op de motor rijd. Dat ik nu bij Nieuwsmotor.nl en Testmotor.nl aan de slag kan, is dan ook een beetje thuiskomen! Het is bijzonder om te zien hoe onafhankelijke websites voorop lopen in nieuws en nieuwe content. Je kunt je niet meer voorstellen dat mensen vroeger weken of zelfs maanden op hun portie motornieuws moesten wachten, waar er nu één platform is waar alles dagelijks bij elkaar komt op dat gebied. Ik zal binnenkort met al onze partners, adverteerders en relaties contact opnemen, maar hoop stiekem dat ze mij ook bellen, gewoon om even bij te praten."

Contactgegevens

Marije van Ettekoven op LinkedIn https://www.linkedin.com/in/marijevanettekoven/
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: +31 (0)6 57010321


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden