Johan Paus, sinds 1983 oprichter, naamgever en directeur van Jopa Racing Products, is afgelopen zondag overleden. Paus was al enige tijd ziek. Als oprichter en naamgever was hij het gezicht en de drijvende kracht van Jopa. Onder zijn leiding werd het bedrijf uit Enter bekend als fabrikant van diverse soorten motorkleding en importeur van een groot aantal merken motorkleding en -motortoebehoren, waarvan Sidi de belangrijkste is. Jopa is vooral actief in Nederland, Duitsland en België, maar ook in de rest van Europa. Johan Paus is 66 jaar geworden.

Op donderdag 25 juli is er vanaf 19:00 uur de gelegenheid te condoleren en afscheid te nemen van Johan. Dit zal plaatsvinden in het pand van Jopa Racing Products op Veldegge 8 in Enter. Vrijdag 26 juli zal Johan in besloten kring gecremeerd worden. Ook bestaat er een mogelijkheid om online uw steun te betuiging. Dit kan door een bericht te plaatsen op de website Memori via de volgende link: https://www.memori.nl/gedenkplaats/johan-paus/

Erehaag van motoren
Voorafgaand aan de crematie wil men graag een erehaag van motoren maken. Iedereen is daarvoor vrijdagmiddag vanaf 14:00  met motor welkom, bij voorkeur in Jopa kleding of in Jopa Racing Products, om Johan zo een passend afscheid te geven.

Johan Paus JoPa