In 2018 weer flinke groei voor Nieuwsmotor.nl

Net als in alle voorgaande jaren steeg ook in 2018 het aantal bezoeken aan Nieuwsmotor.nl flink, waarmee de status als het leidende motornieuwsmedium van Nederland nog eens bevestigd werd. Het was goed om te merken dat in 2018 de bezoekers van onze website vooral vaker terugkwamen voor het dagelijkse portie "kort, snel en actueel altijd het allerlaatste motornieuws". Hierdoor steeg in 2018 niet alleen het aantal sessies met meer dan 7% ten opzichte van het jaar daarvoor, maar werden er ook 9% meer pagina's bezocht. Als Nieuwsmotor-redactie zijn we daar zeer blij mee, waarbij we ook onze technische partner Cross Media Creations willen bedanken voor de nooit aflatende ondersteuning, ook op dagen dat de site zo druk bezocht werd dat de servers het zwaar hadden. Met als uitschieter de jaarlijkse 1 april-grap, toen ons "Landelijk dijkverbod voor motorrijders op Eerste Paasdag" werkelijk ontplofte. Naast de rokende servers waren er boze en vrolijke reacties, met het telefoontje van de woordvoerder van de minster ("het is toch niet echt waar?") als opvallendste. Aan de andere kant beseffen we ons dat juist het enige niet-juiste bericht het populairst was, daar denken we nog steeds over na.

Naast de groei bij Nieuwsmotor ging het bij zustersite Testmotor.nl ook al crescendo, met meer dan 10% groei op alle gemeten facetten van het bezoek. Hier geldt dat "motortesten zonder poespas" online steeds meer de standaard wordt en dat een motortest in 2018 niet meer over 8 pagina's hoeft te worden uitgesmeerd. 

Daarnaast zagen we ook flinke vooruitgang op onze social media; het bereik van zowel Nieuwsmotor op Facebook en Twitter als Testmotor op Instagram groeide explosief.  

Redactie en technische crew willen u, als bezoeker van onze sites, dan ook hartelijk bedanken voor uw massale bezoek aan Nieuwsmotor.nl, evenals voor het almaar groeiende bezoek aan onze zustersites. 

Nieuwsmotor 2019

(zoals u ziet 'stoeien' we nog wat met de watermarks) 


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form