• Home
  • Motorbranche
  • Ook in 2017 explosieve groei bezoekersaantallen Nieuwsmotor.nl

Ook in 2017 explosieve groei bezoekersaantallen Nieuwsmotor.nl

Voor het zesde jaar op rij vertonen de bezoekersaantallen van Nieuwsmotor.nl enorme groei. Een opvallende ontwikkeling, vooral gezien de stormachtige veranderingen in de media, waarin ook motorrijders weleens zoekende lijken in het enorme aanbod aan digitale- en tradionele media. In vergelijking met 2016 steeg het aantal unieke gebruikers* op Nieuwsmotor.nl met ruim 11%, terwijl het aantal sessies met bijna 16% steeg. Het aantal pageviews groeide met 17,5% het hardst, wat betekent dat er niet alleen meer bezoekers kwamen, maar dat die bezoekers ook meer interessante content zagen. 

Zustersite Testmotor.nl toonde in 2017 (net als in 2016) cijfers die nòg indrukwekkender waren: het aantal unieke gebruikers groeide op de website voor 'korte motortesten zonder poespas' met een ruime 26%, terwijl het aantal sessies met dik 30 % steeg en er 24% meer pagina's bekeken werden. Waar Testmotor eerst nog het "kleine broertje" van Nieuwsmotor leek, is het nu uitgegroeid tot een volwaarde website in het motormedialandschap. 

Voor alle pagina's steeg ook het bereik via sociale media flink, op Facebook, Twitter, Youtube en Instagram liep het aantal bereikte motorrijders flink op, ondanks het feit dat we niet overgingen tot het "kopen" van volgers. Opvallende ontwikkeling hier was de grotere interactie met onze lezers, waarbij originele, heldere content blijkbaar meer attentiewaarde opleverde dan het grote -maar oppervlakkige- bereik van gesponsorde content. 

De voltallige redactie en de -door de groeiende "serverload" soms geplaagde- technische crew, willen u als lezer dan ook bedanken voor uw massale bezoek aan Nieuwsmotor.nl en onze zustersites. Het is voor ons als motorliefhebbers fantastisch om te zien dat onze authentieke passie en dagelijkse 24/7 inzet zo gewaardeerd worden! Ook in 2018 zullen we bovenop het motornieuws zitten en evenementen bezoeken voor Nieuwsmotor.nl, testrijden voor zustersite Testmotor, plezier blijven maken op stout broertje  Oliepeil.nl, mooie customs, cruisers en Café Racers brengen op Cruizem.nl, makkelijk proefritten boeken via Proefmotor.nl en vooral zelf weer veel mooie motorkilometers maken. Dat laatste wensen we u als bezoeker van onze site ook in 2018 toe!

Nieuwsmotor 2017 bezoekcijfers

*Bron: Google Analytics


Share

Laatste Nieuws

Please enable the javascript to submit this form