Husqvarna - Eenvoud in Beweging

 

KTM juli Nieuwsmotor

Bimota geeft toch weer teken van leven

Met een persbericht bestrijdt Bimota eerder berichtgeving waarin het einde van het legendarische Italiaanse motormerk werd gemeld. 

Bimota blijft dromen creëren in een nieuw operationeel hoofdkantoor, een fabrieksgebouw op slechts een paar honderd meter van de historische locatie aan de Via Lea Giaccaglia in Rimini. De ruimtes zijn nieuw, licht en goed georganiseerd. De lay-out op een enkele verdieping zorgt voor een soepele voortgang binnen een ambachtelijke fabriek zoals die van Bimota. Een zakelijke structuur buiten ons bedrijf beheert daarbij componenten van de vroegere productie. De eerste motorfiets is al op de nieuwe locatie geboren. Ondanks de onvermijdelijke ontwrichting door een verhuizing, wordt het productiepatroon op normale sterkte hervat, met steeds meer hoogwaardig en bekwaam personeel. 

Onze bereidheid om service en hulp aan onze klanten en onze importeurs wereldwijd te leveren, blijft op dit moment de belangrijkste inzet, tot de recente verhuizing volledig wordt afgerond. We zijn momenteel telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 met een tijdelijk telefoonnummer: +39 0541 391290; Het emailadres blijft [email protected] Verdere updates worden direct gepubliceerd op www.bimota.it. 

Het geheel overziend kan worden gezegd dat Bimota zeker niet dood  is. In de afgelopen weken is het bedrijf ook benaderd door diverse merken uit de branche; een verdere bevestiging van het prestige dat Bimota altijd heeft gehad.

Hierbij moet wel opgemerkt worden dat de eerder berichtgeving vanuit Italië volledig juist lijkt. Bimota is verhuisd naar een véél kleinere locatie en heeft de meest onderdelen van oudere modellen aan een externe partij verkocht. Dat er op de nieuwe locatie nog steeds motorfietsen worden opgebouwd zou goed kunnen kloppen, maar gezien de te verwachten aantallen zal dit als zéér exclusief moeten worden gezien. Zo heeft Nieuwsmotor.nl bericht gehad met iemand die -relatief- recent (op de oude locatie) nog een nieuwe DB3 gekocht heeft, maar daarbij waren goede regelingen qua aflevering en betaling onontbeerlijk. Toch bestaat er dus -volgens de fabriek zelf- nu nog steeds de mogelijkheid een nieuwe Bimota te kopen, waarmee toch wéér een nieuwe hoofdstuk in de roerige historie van Bimota lijkt aangebroken.

Bimota Tesi 3D

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

Revit Nieuwsmotor mei