Husqvarna - Eenvoud in Beweging

 

KTM Freeride fullbanner 212797 FREERIDE E XC MY18 728x90 1

Eddie de Vries hoofdredacteur MOTO73, Classic & Retro, Motor.nl

Zojuist heeft Uitgeverij New Skool Media laten weten dat Eddie de Vries per direct de nieuwe hoofdredacteur van MOTO73, Classic & Retro en Motor.nl is. De Vries (32) begon zijn loopbaan als stagiair bij Moto73, waarna hij in vaste dienst kwam als redacteur. Hij volgt Tonie Broekhuijsen op, die weer de opvolger van Frank Hitzert, Damiaan Hage en Arie Blokland was. Met de aanstelling van Eddie de Vries heeft het motorblad voor het eerst sinds jaren weer een "echte" motorman als hoofdredacteur, nadat de voorgaande eigenaar Sanoma en de huidige uitgeverij de leiding vooral aan "branchevreemden" gaf. Eddie komt origineel uit Twente maar woont al sinds lange tijd in Utrecht. New Skool Media meldt:

"De vernieuwde MOTO73 verschijnt deze week in een drukoplage van 25.000 exemplaren en is marktleider in zijn segment in de Benelux. Recent werd de andere motoruitgave van New Skool Media, Motor Magazine, gestaakt als reguliere uitgave; het 104 jaar oude Motor Magazine is inmiddels samengevoegd met MOTO73, enerzijds om de focus versterkt op MOTO73 en digitale ontwikkelingen te kunnen leggen, anderzijds om de nieuwe groeidiamant Classic & Retro (aanvankelijk begonnen als special van Motor Magazine) een nog steviger profiel te kunnen geven." 

Eddie over zijn nieuwe functie:

“We hebben de afgelopen maanden als redactie keihard gewerkt om MOTO73 in een nieuw jasje te steken en ik ben dan ook erg blij om deze ijzersterke titel vanaf nu redactioneel te mogen leiden. Met Classic & Retro hebben we bovendien een nieuwe groeititel in handen die het afgelopen jaar z’n waarde heeft bewezen, terwijl het online portal motor.nl erg veel potentie heeft en wat mij betreft dezelfde focus krijgt als onze tijdschriften.”

Eddie de Vries hoofdredacteur Moto73

Gerelateerde artikelen

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

IXS mei 2018 200180424 RS 1000

DEMODAG TT MOTOREN

Kawasaki Hsx mei2

Revit Nieuwsmotor mei