Oude Monnink Motors bouwt nieuw in Hengelo

Harley-Davidson dealer Oude Monnink Motors groeit. Dit is uiteraard erg positief maar vandaag de dag groeit het bedrijf eigenlijk wel uit haar jasje. Zij hebben een mooie toekomstvisie en deze willen zij goed voorbereid tegemoet gaan. Dit heeft er toe geleid dat zij met een beetje spanning, veel enthousiasme en vol trots hebben besloten om na 50 jaar te kiezen voor een nieuwe locatie en een nieuw pand.

 Oude Monnink Motors Hengelo 1

Dit zullen zij gaan doen op het Industrie terrein De Veldkamp te Hengelo aan de A1. Tegenover de Ikea/Bauhaus aan de Rientjesoven. Deze locatie is makkelijk te bereiken (o.a. via de A1) en zij zullen daar veel meer ruimte hebben.
Het perceel oppervlakte is maar liefst 3100 m2. Ondanks dat het groter wordt is het voor hen een 'must' om in het nieuwe pand een goede sfeer en de welbekende Oude Monninkse gezelligheid te creëren. Er komt een mooie showroom voor alle motoren, parts & accessoires en motorclothes. Uiteraard zal het Chapter Café niet ontbreken. Er is dan ook de mogelijkheid voor een hapje op zaterdag en zondag. (op vooraf bepaalde zondagen zijn zij geopend).

Er zijn naast de gezelligheid ook nog andere dingen die ze gewoon niet willen veranderen. Zo zal bijvoorbeeld hun service met halen en brengen in de winter niet veranderen. Hiermee blijven ze doen wat ze doen.

Gedurende dit jaar zal Oude Monnink Motors druk zijn met de realisatie van de plannen en de opening is gepland in december 2017.
Zijn er vragen ontstaan, wil je er gewoon even over kletsen of ben je benieuwd naar de tekeningen op groot formaat? Je bent altijd welkom aan de (nu nog) Noorderweg 4-5 in Vroomshoop.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal

Please enable the javascript to submit this form