Na een succesvolle start in 2010 is Mobilica Consultancy (Jan de Vries) toegetreden als partner van Middenduin Automotive en heeft gelijktijdig de aandelen van de Noord Nederlandse Tweewieler Groothandel (NNTG BV) verworven.

NNTG
NNTG importeert en grossiert in motorfiets slijtage- en onderhoudsdelen. Het professionele motorbedrijf in Nederland vormt hierbij de doelgroep. Het succesvolle bedrijf bestaat al meer dan 30 jaar en onderscheidt zich door haar klanten te helpen bij efficiencyverbetering in de werkplaats en het verkrijgen van meer omzet bij tevreden klanten en meer nieuwe klanten. Vanuit de visie dat verwacht wordt dat de automobilist in de toekomst zal evolueren naar mobilist was voor de Vries aanleiding tot overname. De aanvullende mogelijkheden van Middenduin én Mobilica staan de motorbranche vanaf nu ook ten dienste.

Mobilica Consultancy
Mobilica Consultancy helpt mobiliteitsbedrijven aan een duurzaam rendement. Dit wordt gerealiseerd door op innovatieve wijze hulp te bieden bij het zoeken én vinden van nieuwe klanten en meer omzet bij bestaande klanten. Ook wordt de weg gewezen naar efficiëntere bedrijfsvoering om het voortbestaan van het mobillteitsbedrijf te waarborgen.

Middenduin Automotive
Middenduin Automotive (Nijkerk) biedt bedrijven die actief zijn in de mobiliteitsbranche een breed en modulair pakket van management-, corporate finance- , support-, juridische- en administratieve diensten. Deze diensten worden uitgevoerd door branchespecialisten, die beschikken over ruime kennis en ervaring op senior management niveau. Zij worden daarbij ondersteund door experts met financiële, strategische, commerciële, operationele, juridische en fiscale kennis. Jan gaat zich samen met Middenduin voornamelijk richten op het onafhankelijk autobedrijf.

Mobilica-NNTG-JandeVries

Bron: Mobilica Consultantcy