Motorcenter Venlo opent nieuwe webshop

Na enige jaren aan de weg te hebben getimmerd met een kleine webshop, is de strategische keuze gemaakt door Motorcenter Venlo om met de internet-existentie een professionaliseringsslag te maken. De nieuwe webshop is MotorCorner (http://www.motorcorner.nl) en laat een frisse wind waaien voor de motorbelevenis met kopen op internet.

MotorCorner

Er wordt een breed assortiment geboden met snelle levering, goede service, garantie en tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en service is mogelijk doordat Motorcenter Venlo geautoriseerd dealer is van vele bekende merken. Een snelle levering wordt geborgd doordat van vele producten voorraad wordt gehouden. Indien niet op voorraad is door nauwe contacten met leveranciers een levertijd van 3 a 4 dagen voor bijna het gehele assortiment mogelijk. Daarnaast kan het bedrijf bogen op een rijke ervaring waardoor op vele gebieden een goed advies kan worden gegeven. Door de “massa” kunnen motoraccessoires en onderdelen tegen zeer scherpe prijzen worden aangeboden hetgeen zich uit in een aantal interessante aanbiedingen. Bij dit alles wordt gelet op de kwaliteit van de producten en diversiteit van het assortiment zonder een overkill aan dezelfde producten te krijgen

Naast het aanbod is er ook oog voor gebruiksvriendelijkheid naar de klanten toe. Er is specifiek naar de ergonomie en gemak gekeken van bestellen. Dit is geoptimaliseerd door:

•    Slimme zoekroutines ook al worden soms andere termen gebruikt of wel/geen streepje er tussen en dergelijke.
•    Betaald kan er worden via onder andere iDEAL en PayPal.
•    Geen onnodige vragen bij het afrekenen.
•    Actueel vernieuwend assortiment met steeds nieuwe acties.
•    Directe controle van gegevens bij invoer dmv nieuwe internet-AJAX-technologie.
•    Duidelijke grote thumbnails en bijbehorende foto’s.

Kortom, deze webshop levert een positieve bijdrage aan de motorbelevenis op internet. Hierbij zijn onderscheidend: snelle levering uit voorraad, scherpe prijzen en klantvriendelijke webshop.

Algemene informatie
Motorcorner is onderdeel van Motorcenter Venlo en is opgericht in 1969. Vóór 1969 heeft men zich alleen gericht op de verkoop fietsen. Dit is door de interesses van onder andere de zoons van de oprichter uitgebreid naar motoren en brommer (scooters tegenwoordig). Deze activiteiten zijn verder qua locatie opgesplitst. Eerst is gestart als kleine motorzaak in een knus hoekpandje. Echter daar zijn ze uit de voegen gegroeid en is verhuisd naar een andere locatie met meer ruimte een er konden wel “zeker” 40 motoren worden gestald.

Ook die locatie is verlaten om naar een 2 verdiepingen tellende showroom te verhuizen. De mogelijkheid bestond daar om bijna 3x zoveel motoren te showen. Na hier enkele jaren succesvol actief te zijn geweest, heeft de expansiedrift niet stil gestaan. Dit heeft in 2009 geresulteerd in de bouw en opening van de grootste motorzaak van Zuid-Nederland. Daar is ruimte voor 300 motoren die daar ruimtelijk zijn  neergezet om de potentiële koper de mogelijkheid te geven om de motoren goed te kunnen bekijken. Die belevenis heeft nu zijn navolging gekregen op internet. Deze lange historie is alleen mogelijk geworden op basis van het vertrouwen dat we krijgen van onze klanten.

Motor Center Venlo
Hoofd ICT
De Gruisdonk 3
5928 RT Venlo-Blerick
Tel: 077-3872211 / 06-55716271
Fax: 077-3872761
Email: [email protected]
Site: www.motorcentervenlo.nl

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17