Bikers’Classics en de 200 Miglia Imola Revival

DG Sport stelt opnieuw een uitermate aanlokkelijk seizoen voor met nieuwe edities van de Bikers'Classics en de 200 Miglia Imola Revival, die dit jaar nog interessanter zijn dan ooit, want ze staan intussen alom bekend als de meest aantrekkelijke classic evenementen in Europa. Deelnemers kunnen zich nu reeds inschrijven via de nieuwe sites : www.200miglia.com en www.bikersclassics.be Wij herinneren u eraan dat het evenement in Imola doorgaat op 19, 20 en 21 april en dat van Spa-Francorchamps op 5, 6 en 7 juli 2013.

Zoals gewoonlijk zullen opnieuw heel wat kampioenen en vedetten uit de meest tot de verbeelding sprekende jaren van de motorcompetitie van de partij zijn en zullen de mooiste racemotoren ooit gebouwd opnieuw de weg naar het circuit vinden.
Op beide evenementen zal een manche van het nieuwe Europese endurance kampioenschap voor oude motoren, de European Classic Series, verreden worden. Dit kampioenschap kadert binnen de Europese kampioenschappen van de UEM-FIM Europe.
Een echte endurance race voor machines gebouwd voor 1982 met teams van twee of drie piloten. Voor de deelnemers aan deze 4 uursraces zal alle informatie weldra beschikbaar zijn op een website die speciaal hiervoor wordt gebouwd : www.europeanclassicseries.eu

200 Miglio Imola

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17