Honda pakt uit op de MOTORbeurs 2013

Nieuwe serie tweecilinder motorfietsen
Honda is ook in 2013 weer overweldigend aanwezig op de Motorbeurs in Utrecht. Maar liefst zeven nieuwe motorfietsen en een aantal nieuwe scooters maken deel uit van de nieuwe Honda collectie.

Honda introduceert drie nieuwe motorfietsen uit het middensegment: de CB500X, de CB500F en de CBR500R. Alle drie worden ze aangedreven door een nieuwe tweecilindermotor. Ze bieden de berijder rijplezier en een toegankelijk, allround weggedrag bij lage gebruikskosten. De hoogtoerige en 35 kW sterke motorfiets is eveneens geschikt voor bezitters van een A2 rijbewijs.

Honda CBR500R
Het ontwerp van de sportieve CBR500R is geïnspireerd op dat van de CBR1000RR Fireblade. Voor sportieve rijders is dit dan ook een ideale motorfiets om met de grotere supersportmotoren kennis te maken. Daarnaast zal de nieuwe CBR500R eveneens de ervaren motorrijder aanspreken die op zoek is naar een economisch alternatief voor de supersportmotor. De CBR500R is standaard voorzien van ABS.

Honda CB500F
De CB500F is een nieuwe naked bike, geïnspireerd op het ontwerp van de CB1000R. De van Honda bekende degelijkheid, de scherpe prijsstelling en de lage gebruikskosten maken deze motor tot een ideale metgezel. De CB500F is standaard voorzien van ABS.

Honda CB500X
De derde van het nieuwe trio, de CB500X, is Honda's nieuwste toevoeging aan de serie on-off-motoren. Hij is hoger, heeft een langere veerweg, een iets grotere wielbasis en een brandstoftank met meer inhoud. Zijn styling is afgeleid van de 1.200 cc V4 Crosstourer. De CB500X is ideaal voor een leven lang genieten van motorrijden en aantrekkelijk voor ervaren motorrijders die op zoek zijn naar een grote maar praktische en betaalbare motorfiets voor woon-werkverkeer en plezierritten. De CB500X is standaard voorzien van ABS.

2013-Honda-CBR500-serie

MSX125 Funbike
Honda voegt een nieuwe motorfiets, de Honda MSX125 (Mini Street X-treme 125) toe aan de line-up van 2013. Deels minibike, deels motorfiets, is de MSX125 een opvallende verschijning, die met brutaal brede banden, een betrouwbare eencilindermotor met vier versnellingen en zijn enorme funfactor wereldwijd een nieuwe generatie jonge motorrijders zal aanspreken.

2013-Honda-Funbike_MSX125_Monkey-Wave

Honda Gold Wing F6B
Ook nieuw is de Honda Gold Wing F6B, die naast de GL800 Gold Wing in het programma zal worden opgenomen. Deze motorfiets combineert de 1.800 cc grote zescilinder boxermotor van de Gold Wing met een makkelijk te rijden chassis. Met deze nieuwe, extra licht uitgevoerde luxemotor, creëert Honda een uniek custom-gevoel.

2013-Honda-GoldWing-F6B_Bagger 

Honda NSS300 Forza
Een nieuwe, sportieve mid-size scooter met een rijke uitrusting is de NSS300 Forza. Zijn sterke motor maakt hem prima geschikt voor woon-werkverkeer over de wat langere afstanden. Bovendien is hij voorzien van een compact chassis, maar heeft toch voldoende ruimte voor twee helmen onder het zadel.

Honda CBR600RR
Honda heeft voor modeljaar 2013 zijn supersporter flink verbeterd. Het nieuwe uiterlijk en de aerodynamische eigenschappen van de CBR600RR zijn geïnspireerd op de MotoGP. Het weggedrag is verder verbeterd door de toepassing van 41mm brede Showa Big Piston Forks, een nieuw afgestemde achtervering en nieuwe twaalfspaaks wielen. Tevens hebben de ingenieurs de brandstofinjectie opnieuw geprogrammeerd en de instellingen van de luchtinlaat aangepast voor een nog betere gasrespons.

2013-Honda-CBR600RR

En meer Honda nieuws
Bovenstaande nieuwe modellen volgen op Honda's introductie (tijdens Intermot) van de klassieke naked bike CB1100, de nieuwe en sportieve scooter NSC50R en de stadsscooters SH125i en SH150i. Samen vormen ze een zeer compleet modelaanbod, uniek in breedte en in variëteit.

Oordopjes op maat
Honda heeft persoonlijke veiligheid, kwaliteit en plezier hoog in het vaandel. Om dit te benadrukken biedt Honda de mogelijkheid om op de Honda stand zachte oordoppen van Alpine aan te laten meten. De oordoppen zijn uitgevoerd in Honda rood en worden in een speciaal Honda etui geleverd. Dit alles tegen een zeer aantrekkelijk beurstarief.

Honda GAS kleding
Ook weer aanwezig op de stand is een volledig ingerichte winkel van het populaire kledingmerk Honda GAS met de nieuwste 2013 collectie. Met een bijzonder aantrekkelijk aanbod, tegen inlevering van een voucher kan een Honda GAS tas worden aangeschaft met daarin een official Repsol Honda team shirt, lanyard, cap en een aantal stickers.

De MOTORbeurs wordt gehouden van 21 tot en met 24 februari 2013 in de Jaarbeurs Utrecht. De Honda stand bevindt zich in hal 12, standnummer C120.

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17