Volg de Speedweek van Wilco Zeelenberg

Wilco Zeelenberg, de teammanager van Jorge Lorenzo, wereldkampioen MotoGP 2010 en 2012, heeft een hectische tijd achter de rug. Drie intercontinentale races achter elkaar; Japan, Maleisië en Australie, waarbij op het circuit van Philip Island het wereldkampioenschap werd behaald. Direct daarna vloog Zeelenberg samen met de kersverse wereldkampioen Lorenzo naar Indonesië voor promotiewerk. Een goede week later stond de laatste race van dit seizoen al weer voor de deur. Na de races op Valencia werden, zoals gebruikelijk, enkele testdagen georganiseerd met de 2013 motoren en Lorenzo's nieuwe teammaat Valentino Rossi. Donderdag is de drukke teammanager terug komen vliegen uit Spanje.

Maar hiermee is er nog geen einde gekomen aan de drukke periode. Het is nu tijd voor de Zeelenberg Speedweek, een groots circuitevenement dat Wilco al weer voor de 16e keer organiseert in Zuid Spanje. Zaterdag zijn de motoren plus al het materiaal van de deelnemers en de crew ingekrat voor transport naar Almeria. Maandag vliegt Zeelenberg met een deel van zijn vaste crew naar Spanje, om aldaar de voorbereidingen te treffen. Woensdag volgen de deelnemers en gaat de 16e Speedweek officieel van start.

Naast de al bestaande website is er een weblog online gegaan waar de belevenissen van Zeelenberg en gebeurtenissen tijdens de Speedweek te volgen zijn. Dagelijks wordt de site geupdate met tekst foto's en zelfs korte filmpjes. Zo kan het thuisfront dit fantastische evenement onder de Spaanse zon op de voet volgen. Dus volg de Speedweek van Wilco Zeelenberg: www.wilcozeelenberg.com

Zeelenberg-Speedweek-2012

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17