Laser Uitlaat Service Center in Oude Tonge

Per 1 december 2012 zal in Oude-Tonge het Laser uitlaat service center zijn gevestigd. Het service center is een zelfstandig bedrijf met 100% ondersteuning vanuit het welbekende bedrijf Laser Exhaust Technology B.V. "Nadat het bedrijf in augustus dit jaar is verhuisd naar een nieuw onderkomen, hebben we goed nagedacht over de vele vraag vanuit de markt naar pasklare oplossingen voor de eindgebruiker. De jarenlange ervaring in ontwikkeling en productie van uitlaatsystemen, geeft ons de mogelijkheid om de klant een gewenste oplossing aan te bieden. Buiten de zeer grote range aan standaard oplossingen (zo'n 1500 toepassingen) gaan we dus ook voor de " tailormade" oplossingen." Aldus Anton Körver van Laser Exhausts.

"Ik ben erg blij dat ik de samenwerking met Laser Exhausts kan omzetten in de praktijk, en ben dan ook overtuigd dat we hiermee een stap zetten naar de markt waarbij de klant op zijn wens kan worden bediend" aldus John Kranendonk, die al meer dan 20 jaar in de uitlatenbranche werkt.

Ook beschikken zij uiteraard over een moderne Dynojet faciliteit, waarbij de mogelijkheid bestaat de performance van uw motorfiets te bezien.

Openingsaanbieding.
In de maanden December en Januari biedt het Laser Service Center haar klanten aan de uitlaat gratis te monteren, en ook maken de eerste 10 klanten aanspraak op een Dynojet run T.W.V. € 40,- 

Mocht je willen weten wat er voor je motor mogelijk is of wil je direct een afspraak maken, neem dan gerust contact op met Laser Service Center. Zij zijn te bereiken op werkdagen van 08:00 tot 17:00.

LASER_Exhaust_technology_logo

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17