Slimmer accu’s laden met Genius

Genius acculaders zijn verreweg de slimste en meest geavanceerde laders op de markt! Overtreffend op elk vlak! Genius laders kunnen niet alleen meer, maar doen dat ook nog eens sneller, efficiënter en vollediger. Zonder daar meer voor te betalen.

Genius laders kunnen alle 6V+12V (12V+24V) accu typen en soorten laden, onderhouden, een breed scala aan accugerelateerde problemen oplossen en zijn de perfecte laders voor mensen met hoge eisen.Genius acculaders zijn professionele alles-in-één-laders; immers ze kunnen geavanceerd laden, onderhouden, herstellen en de accu status weergeven. En dat allemaal in moderne, robuuste en weersbestendige behuizingen die tevens gemakkelijk op een wand gemonteerd kunnen worden. Zodra een Genius acculader aangesloten is, analyseert de revolutionaire NOCO-VosFX-microprocessor automatisch de toestand van de accu en stelt de optimale laadstroom en het optimale programma in. De laders kunnen zelfs zwaar ontladen, gesulfateerde en "dode" accu's nieuw leven in blazen. Het laden gebeurt zeer efficiënt en tot 2x zo snel als andere acculaders en nadat de accu volledig opgeladen is, zorgt de intelligente NOCO-VosFX-microprocessor voor een extreem laag stroomverbruik terwijl de accu veilig en volledig opgeladen blijft, maand na maand.

De slimme Genius acculaders zijn verkrijgbaar bij de betere motorspeciaalzaken.De geavanceerde 1.1A acculader G1100EU kost €54, de 3.5A acculader G3500EU kost €74 en de G7200EU acculader kost €124 Voor meer informatie over Genius acculaders en lader accessoires kunt u terecht bij uw dealer of exclusief Benelux importeur MotoPro ([email protected] / +31597-613000)

De voordelen even op een rijtje:
- Optimaliseren de conditie en verlengen de levensduur van elke accu
- Kunnen "dode" accu's herstellen en redden
- Kunnen zelfs in vrieskou accu's laden en onderhouden
- Laden accu's tot 2x sneller
- Extreem energie efficiënt; verbruiken minder stroom en zijn lichter en compacter
- Ontworpen voor veiligheid; beveiligd tegen omgekeerde polariteit, kortsluiting, open circuit, vonk vorming, oververhitting, overstroom en overladen
- 5 jaar fabrieksgarantie

Genius_acculaders

Bron: MotoPro Sport

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17