TRV waterproof rugtassen

Na het overweldigende succes van de TRV1.1 en de 2.5 glow in the dark, komt het Nederlandse TRV nu met een complete lijn waterproof tarpaulin rugtassen. Alle modellen zijn vervaardigd van oersterk Taurpaulin mesh, wat ook voor dekzeilen van vrachtauto's en outdoor reclamebillboards wordt gebruikt. De gepolsterde draagbanden verhogen het draagcomfort, terwijl de borst en taille-snelsluiting extra stabiliteit garandeerd tijdens het motorrijden. Verkrijgbaar in de TRV 3.3 uitvoering in het Zwart of Rood/Geel Fluo met reflecterende accenten, of in de 3.1 of 3.5 uitvoering in een fel Geel Fluorescerend/Zwarte kleurcombinatie. Inhoud vanaf 25 Liter(3.3) oplopend tot 35 Liter voor de 3.1 en 3.5. Het hoofdcompartiment sluit door midddel van een rolsluiting, welke uw electronische bezittingen 100% waterproof beschermt. De diverse andere, met rits afsluitbare zakken, op de voorzijde van de tassen, zijn niet waterproof, maar bieden vele extra opbergmogelijkheden.

 

De tassen zijn naast gebruik op de motor, natuurlijk ook erg geschikt als rugtas voor schoolgaande jeugd, of als opbergmiddel tijdens de wintersport of tijdens het wandelen. Door de Fluorescerende kleuren en reflecterende delen bieden de tassen extra zichtbaarheid, en dat is natuurlijk van groot belang tijdens de steeds vroeger intredende duisternis. Naast de 4 modellen rugtassen, is er ook de X2 rol/bagagetas die eenvoudig achterop de motor bevestigd kan worden met behulp van bijgeleverde bevestigingsstraps. Deze volledig fluorescerende 40 Liter roltas kan tevens door de bijgeleverde schouderband als bagagetas gebruikt worden. Deze tassen zijn reeds leverbaar bij een groot aantal motorzaken, dus waarschijnlijk ook bij u in de buurt!

Informeer naar de adressen via www.xtravus.nl De prijzen voor deze opvallende tassen zijn respectievelijk € 39,95(X2), € 49,95(3.3), € 52,95(3.1) en € 69,95(3.5)

 

{gallery}nieuws/0_2012/11-november-2012/TRV_rugtassen/{/gallery}

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17