Arai 2013: nieuwe Quantum ST en CT-F

Voor 2013 is er veel nieuws op het helmenfront. Er zijn twee nieuwe types: de Quantum ST en CT-F én diverse nieuwe designs!

Quantum ST
De nieuwe Quantum ST is specifiek ontwikkeld voor de grote groep sport en sport-tour rijders die op zoek zijn naar de perfecte mix tussen comfort en sportieve prestaties. Comfort wordt buiten de perfecte pasvorm en ventilatie verzorgd door het uitwasbare ‘Dry Cool’ interieur. De Quantum ST wordt standaard uitgerust met een Pinlock anti-condens en Max Vision vizier. Door de schaaltechnologie van Arai’s tophelm, de RX-7 GP, toe te passen op de nieuwe buitenschaal van de Quantum ST is de nieuwe standaard in sport-tour helmen gezet. De Quantum ST is verkrijgbaar in diverse kleuren en designs, in de maten XS-XXL, en leverbaar vanaf € 609,- inclusief BTW.

CT-F
In navolging van de vorig jaar geïntroduceerde X-Tend jethelm heeft Arai een toevoeging aan haar ‘open face’ assortiment; de CT-F. Deze jethelm is voorzien van een nieuwe, verstelbare ‘peak’. De uitdaging lag in het ontwerpen van een peak met een aerodynamische vorm die tegelijk een efficiënte bescherming tegen de zon biedt. De CT-F combineert beide eigenschappen perfect, verpakt in een uiterst comfortabele open face tour helm. De CT-F kan overigens gebruikt worden met of zonder ‘peak’. De CT-F is verkrijgbaar in de kleuren wit en matzwart, in de maten XS-XXL, en leverbaar vanaf € 519,- inclusief BTW.

Nieuwe designs
Naast de nieuwe types zijn er op de vertrouwde modellen voor 2013 nieuwe designs beschikbaar, bijvoorbeeld op de RX-7 GP, Chaser V, Axces II en de Tour-X4. Vanaf 1 december zijn de meeste designs leverbaar bij uw Arai dealer. Kijk voor meer informatie op www.arai.nl of op www.facebook.com/hocopartsnews, ‘Like’ Hoco Parts en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!Chaser-V_Nation

Bron: Arai

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17