Crossdag bij Rob's Accessoires

Zondag 11 november 2012 organiseert Rob's Accessoires in 't Zand een speciale actiedag voor fiets- en motorcrossfanaten met onder meer de presentatie van de Kenny Racing collectie 2013. Maak voor het eerst kennis met de collectie 2013 fiets- en motorcrosskleding van Kenny. Rob's heeft al een deel van de nieuwe Kenny collectie op voorraad, waaronder neckbraces en body armor in alle maten.

De Nederlandse vertegenwoordiger van Kenny zal 11 november in 't Zand aanwezig zijn om uitleg te geven over de verschillende producten van het merk. Kenny maakt al sinds 1981 fiets- en motorcrosskleding voor zowel kinderen als volwassenen. Het Franse merk is gespecialiseerd in BMX en Enduro alsmede uitrustingen voor op de quad of ATV. U kunt bij Rob's ook terecht voor helmen en crossbrillen. Kenny heeft speciale, lichte fietscrosshelmen in het assortiment terwijl zowel Airoh, Kenny als Shoei motorcrosshelmen aanbieden.

Chiel Meyer geeft tijdens deze dag bike trial demonstraties. Dus trial rijden, maar dan op de fiets, nog niet zo'n bekende sport in Nederland, supergaaf om te zien.

Al met al genoeg reden om 11 november langs te komen! Wilt U voordat U naar 't Zand komt al eens kijken wat Rob's in huis heeft, bezoek dan www.robsacc.nl waar U ook online producten kunt bestellen.

Robs-accessoires-Kenny_Dag_2012 

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17