Wolf Camper lanceert vernieuwde website

Het Deense outdoormerk Wolf Camper heeft deze week een volledig vernieuwde website gelanceerd. Het zeer uitgebreide assortiment van onder andere kleding, drybags, rugzakken, slaapzakken en tenten wordt op een zeer overzichtelijke manier weergegeven en kan bovendien rechtstreeks online besteld worden. Met de nieuwe website zet Wolf Camper een belangrijke volgende stap om de naamsbekendheid onder motorrijders in Nederland te vergroten. 

Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website
Grondidee van de nieuwe website was enerzijds toegankelijkheid van productinformatie, anderzijds vergroting van de bekendheid van het merk. De meertalige website is volledig in het Nederlands beschikbaar, inclusief de zeer uitgebreide product‐informatie. Speciaal voor motorrijders is er een selectie gemaakt van producten die van pas kunnen komen voor een motortocht. De producten kunnen rechtstreeks online worden besteld en ofwel worden opgestuurd of worden opgehaald bij één van de dealers in het land. Daarnaast is er op de site ook een fotowedstrijd te vinden, welke de bezoekers de kans biedt om Wolf Camper producten te winnen. Door de site volledig in het Nederlands beschikbaar te stellen hoopt Wolf Camper de bekendheid van het merk op de Nederlandse markt te kunnen vergroten.

Opkomend merk onder motorrijders
Wolf Camper, van origine een Deens merk, wordt in Nederland al enkele jaren verkocht. De bekendheid van het merk is echter nog relatief klein. Met name kamperende motorrijders hebben het merk met veel enthousiasme omarmd, niet in de laatste plaats omdat de verkoop van het merk voornamelijk via de gespecialiseerde GPS winkels van WayPoint verloopt. Veel motorrijders die op zoek zijn naar een GPS zijn op dezelfde wijze met het merk in aanraking gekomen en de schare enthousiaste gebruikers is dan ook groeiende. Dit succes is mede te danken aan de prijs/kwaliteitverhouding van het merk. Wolf Camper gaat bij het ontwikkelen van hun producten met succes uit van het basisidee dat ze outdoorproducten willen maken van absolute topkwaliteit, maar voor betaalbare prijzen.

Uitgebreid assortiment
Het assortiment van Wolf Camper bestond in de beginjaren voornamelijk uit tenten, maar inmiddels is er een zeer brede range aan artikelen voor motorrijders. Van tenten tot slaapzakken, van thermisch ondergoed tot drybags en daarnaast een groot aantal slimme accessoires. Wolf Camper is daarmee uitgegroeid tot een veelomvattend merk: nagenoeg de complete uitrusting voor een motortocht kan worden aangeschaft. En zeker in Nederland, waar het weer ons nog al eens in de steek laat, valt de high‐tech bescherming tegen weer en wind voor een zeer schappelijke prijs in goede aarde.

Wolfcamper

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17