Nieuwe C3 Pro motorhelm van Shubert

Sinds de Duitse helmfabrikant Schuberth de eerste systeemhelm ter wereld introduceerde heeft elke nieuwe generatie helmen van Schuberth de helmindustrie gerevolutioneerd. Met de introductie van de nieuwe C3 Pro, de vierde generatie systeemhelmen van Schuberth, lukt het Schuberth opnieuw! De nieuwe C3 PRO is namelijk niet alleen de stilste en veiligste systeemhelm in zijn klasse. Twee volledig geintegreerde antennes zorgen voor een sublieme geluidskwaliteit en optimaal bereik van het optionele Bluetooth SRC-systeem. Dit gepatenteerde communicatiesysteem is eveneens volledig geïntegreerd zodat het extreem lage geluidsniveau van de C3 Pro (82dB bij 100 km/h) gewaarborgd blijft. De C3 Pro is daarmee zelfs Schuberth 's stilste helm ooit!

Op maar liefst 23 punten is de helmschaal geoptimaliseerd. Dankzij o.a. de nieuw ontwikkelde topspoiler heeft de C3 PRO geen lift en een perfecte directionele stabiliteit, zelfs op topsnelheid!

Overige kenmerken:
Helmschaal: Speciale fiberglas versterkte Duroplast Matrix.
Gewicht: 1570 gram inclusief ingebouwd zonnevizier, akoestiek kraag en antennes.
Vizier: 2 mm policarbonaat vizier met optische klasse 1. Volledig condensvrij dankzij officieel Pinlock anti-condens vizier. Snel verwisselbaar door het "Quick-Release" systeem.
Zonnevizier: Geïntegreerd zonnevizier gemaakt van policarbonaat, antikras, 80% getint.
Ventilatie: Twee grotere verstelbare luchtinlaten op het voorhoofd en één verstelbare kinventilatie. Geoptimaliseerde luchtuitlaten dankzij de nieuwe mesh panelen in de nekkraag.
Binnenvoering: Verwijderbare- en wasbare binnenvoering en wangkussens met Coolmax.
Sluiting: Micro-Lock snelsluiting, aanpasbaar aan beide zijdes van de kinband.
Keurmerk: ECE 22-05
Maten: XXS-XXXL
Kleuren: Zwart, mat zwart, wit, mat wit, metallic zilver
Prijs: Vanaf € 599,95

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17