Trackdays4all kijkt vooruit

Trackdays4all kijkt ondanks de recessie terug op een succesvol seizoen. De ervaren circuitorganisatie is in 2012 een samenwerkingsvorm aangegaan met Ducati Northern Europe. Instructeurs van de individuele videobegeleiding reden op een door Ducati beschikbaar gestelde 848 of gloednieuwe 1199 Panigale. Tevens bood Trackdays4all de mogelijkheid om kosteloos proef te rijden op een van de Italiaanse raspaarden. Deze vorm van samenwerking is beide partijen zeer goed bevallen en gaat zeker een vervolg krijgen in 2013.

Afgelopen seizoen organiseerde Trackdays4all een groter aantal circuitdagen dan voorgaande jaren en werd er gereden op nieuwe circuits. Ook werd de unieke circuitopleiding die Trackday4all verzorgt; de individuele videobegeleiding, verder ontwikkeld. Dit is de KNMV niet ontgaan en vanaf 2013 is Trackdays4all dan ook geaccrediteerd als opleidingsinstituut voor de KNMV racelicentie.

Na deze korte terugblik op een succesvol 2012, kan Trackdays4all genoeg activiteiten vermelden om naar uit te kijken in 2013. En vooruitkijken is iets wat men graag doet bij deze snelheidssport! Het eerste evenement is al over twee maanden. Begin januari vertrekt de organisatie wederom richting de Spaanse zon, naar het circuit van Cartagena. In maart organiseren ze voor de 13e keer in successie de traditionele voorjaarstraining op Val de Vienne. Assen, Ecuyers en Mettet staan ook weer op de agenda. En voor Nederlandse circuitrijders is er een geheel nieuw circuit: Het Franse la Ferté Gaucher. Daar heeft Trackdays4all als Nederlandse organisator de primeur een circuitevenement te organiseren. Genoeg in het vooruitzicht dus.

TrackDays4All_circuitdagen-2013

Bron: Trackdays4all

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17