Zaterdag 23 juni Travel Day bij MotorKledingCenter

Zaterdag 23 juni is het Travel Day bij MotorKledingCenter. Op deze dag staan motorreizen centraal. Diverse motorreisbureaus staan voor u klaar om u wegwijs te maken in de wereld van motorvakanties.

Onder andere MoorMotor is present om een motorreis op maat te kunnen aanbieden. Ton van Bemmelen, de grootste buitensport specialist uit de regio zal verschillende compacte tenten presenteren. Ook op het gebied van Navigatie en Communicatie is er wat te beleven op de Travel Day.

Onze partners van Waypoint zijn aanwezig voor de verkoop van Navigatie produkten. Waypoint is al jaren lang dé specialist in navigatie! Geen vraag is hun te moeilijk, dus laat u goed informeren!

Op de MotorKledingCenter Travel Day demonstreren de jongens van Interphone hun nieuwste Bluetooth headsets. Deze nieuwe generatie headsets zijn zo veelzijdig dat enig uitleg geen overbodige luxe is. Verder is er natuurlijk gedacht aan speciale acties en aanbiedingen: kortingen op koffers, tassen, accessoires, etc.

Kortom: Is het uw droom om ooit een keer met de motor op vakantie te gaan, of staat u misschien op het punt om een lange reis met uw motor te maken, laat u dan goed informeren tijdens de MotorKledingCenter Travel Day te Hazerswoude-Rijndijk?

De echte motortraveller komt naar de MotorKledingCenter Travel Day! Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.motorkledingcenter.nl.travel3

Bron: Motorkledingcenter B.V.

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17