Hyperpro Service Center en Premium Motors Apeldoorn slaan handen ineen

Zaterdag 2 Juni grote opening met gratis afstellen van de vering van je motorfiets!

Hyperpro en Premium Motors, dé Motorsuper, starten samen Hyperpro Service Center Apeldoorn (Premium motors). Premium is in 2012 geboren vanuit pure passie voor motorrijden. Een jong bedrijf dus, maar dan wel met 25 jaar ervaring in de persoon van oprichter Carol Mulder. Als succesvol coureur en ervaren in- en verkoper van motoren kent hij de branche als geen ander. Premium is gevestigd in Apeldoorn, dus centraal gelegen in Nederland. In het ruime pand van Premium staan volop jong gebruikte motorfietsen, kritisch geselecteerd en klaar voor verkoop.

Naast motorfietsen, neemt ook motoZoom deel in het unieke motorconcept als grootste winkel van Nederland op het gebied van motorkleding en -toebehoren.

Uniek is dat deze “motorzaak” (ook de werkplaats!) op werkdagen geopend is van 10.00 uur tot 21.00 uur. Dus … altijd open als het jou uitkomt!

Binnen dit concept past natuurlijk een Hyperpro Service Center, waar men gewend is altijd klaar te staan voor advies en montage van vering producten. Na een gedegen opleiding is Harry van den Berg altijd aanwezig om de motorfiets volledig af te stellen naar de wensen van de motorrijder en waar nodig een verbetering te monteren of te adviseren. Ook zullen er regelmatig vering workshops worden gegeven. Jan Belder van Hyperpro: “We zijn blij Carol en zijn team te verwelkomen als Hyperpro Service Center. We zijn er van overtuigd dat het concept van Premium een perfecte aanvulling is op de Nederlandse motormarkt op een locatie waar we met Hyperpro nog veel motorrijders kunnen helpen op het gebied van vering”

Hyperpro_Logo
Naast het afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft de Hyperpro Service Dealer een advies over waar uw motorfiets nog verbeterd kan worden. De motorfietsen die bij ons binnenrijden zijn niet alleen de sportmotorfietsen, maar vooral ook straatmotorfietsen, zoals onder andere Yamaha FJR1300, Honda Pan European, Suzuki SV’s, BMW’s etc.

Veligheid
Een goede vering vertaalt zich namelijk naar een kortere remweg, makkelijker bochten rijden, comfortabeler, strakker rijden, ook met iemand achterop. En vooral een gevoel van totaal vertrouwen met de motorfiets. Gebruik van goede vering zorgt voor meer veiligheid op de motorfiets en is één van de goedkoopste manieren om je motorfiets te optimaliseren! Motoren worden steeds mooier maar ook hoger, daarom is het verlagen van de motorfiets een onderdeel waarover Hyperpro u graag adviseert. Wij helpen u graag uw motorfiets tailormade te maken.

Voor meer informatie: Hyperpro Service Center Apeldoorn (Premium Motors), Steenbokstraat 27 Apeldoorn

Premium_Apeldoorn

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17