Nieuwbouw showroom Wim ter Braake motoren in volle gang

“De fundering ligt al even en de staalconstructie krijgt nu vorm, binnen enkele dagen staat het complete geraamte er” aldus ondernemer Wim ter Braake uit het Drentse plaatsje Nijeveen. “In juli moet 't helemaal klaar zijn, dan kunnen we weer ouderwets van formaat aan de slag op onze vertrouwde plek.” Wim ter Braake, eigenaar van de gelijknamige motorzaak kan niet wachten tot zijn showroom klaar is. Recht tegenover de huidige -tijdelijke- locatie verrijst ruim 2000m2 nieuw motorplezier, net als vroeger maar groter en aangepast aan de huidige wensen en eisen.”

De Nijevener is sinds 2005 exclusief dealer van het Japanse motormerk Kawasaki en heeft een voorliefde voor het gifgroene Japanse merk. “Mooie en goede producten met een nette prijs, daar draait veel om in onze markt, van ons uit werken we altijd met ouderwetse service, dat maakt grotendeels de kwaliteit van je bedrijf nietwaar!”

Ook voor alle andere merken motoren kan je bij Wim goed terecht, van Aprilia tot Zündapp word er gezegd. Wim ter Braake motoren is immers al 23 jaar een begrip in de markt en begonnen als “behoorlijk uit de hand gelopen hobby...”

De bouw van de nieuwe showroom zal een nieuw tijdperk inluiden voor zijn bedrijf. Alle verkoop weer onder een dak en zijn techneuten verzorgen de techniek vanuit de naastgelegen moderne werkplaats! Een totaalpakket van alles wat voor een plezierige motorhobby nodig is.

Op de bedrijfswebsite www.terbraake.nl zullen de vorderingen verder worden bijgehouden maar ook voor een bezoek aan het bedrijf is men altijd welkom. Team ter Braake motoren begroet u er graag! Tijdens de bouwwerkzaamheden is het bedrijf gewoon doorlopend geopend.

Nieuwbouw_Ter_Braake_01

Bron: Wim ter Braake motoren

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17