Aprilia lanceert actie voor de Shiver ABS: Tijdelijk in prijs verlaagd

Piaggio Vespa Benelux, de importeur van het roemruchte Italiaanse motormerk Aprilia, heeft het model Shiver 750 ABS tijdelijk in prijs verlaagd. Tot eind juni hangt er een ander, verlaagd prijskaartje van € 8.899 aan het stuur van deze aantrekkelijke Italiaanse ‘naked bike’. 

De financieel aantrekkelijke actie op de Shiver 750 – met ABS! – is nog ruim een maand van kracht. “Snelle beslissers rijden nog voor de zomer op deze rappe Italiaan, die garant staat voor optimaal motorplezier. En met de zekerheid van effectief en veilig remvermogen door het standaard ABS,” zegt Michael Ras van de Nederlandse importeur.

Deze actie is uitsluitend geldig bij de deelnemende Aprilia dealers.

De Aprilia Shiver 750 behoort tot in de top in de naked bike-klasse. Dit model onderscheidt zich niet alleen door hoogstaande technologie en superieure prestaties, maar ook door een stijlvol design en uitstekend rijcomfort. De uitstraling is zowel elegant als agressief, zoals het hoort bij een naked bike. De Shiver 750 is geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer, het nemen van een bergpas of een snelle ronde op het circuit.

De nieuwe generatie 90° V2 motor is ontwikkeld door Aprilia, is extreem compact en levert prestaties die vergelijkbaar zijn met een viercilindermotor uit dezelfde klasse maar met meer trekkracht bij lagere versnellingen.

De meest karakteristieke eigenschappen van de Shiver 750 zijn:

90° V2 motor met 4 kleppen per cilinder, dubbele bovenliggende nokkenas en vloeistof koeling;
‘Ride by wire’ technologie voor elektronische controle van het gasklephuis;
Elektronische brandstofinjectie met laatste generatie injectoren;
Distributie door middel van tandwielen en ketting
Lambda geregelde drieweg katalysator geïntegreerd in uitlaatdemper.
Gecombineerd frame van aluminium en stalen buis met een hoge torsiestijfheid
Aluminium swingarm met verstevigingsbrug en zijdelings gemonteerde schokdemper
43 mm upside down voorvork
Racing remmen met radiale voorremklauwen

“Met name door het ABS-systeem met twee kanalen is de Shiver een sportieveling, die veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. Door de speciale actie is dit populaire Aprilia-model beschikbaar gekomen voor een nog groter publiek,” sluit Michael Ras af.

Shiver 750 ABS tijdelijk leverbaar voor € 8.899

Aprilia_Shiver_750

 

Bron en foto: Newspress Benelux

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17