2e Pinksterdag Yamaha Day in Belgie

Met de Yamaha Day in aantocht voelen velen de adrenaline al stromen: noteer de datum vetgedrukt in uw agenda. Op Pinkstermaandag 28 mei 2012 verwachten we u talrijk op het circuit van Mettet voor deze jaarlijkse afspraak van formaat, dit jaar in samenwerking met de Mertens School. U bezit een R-Serie, FZ-Serie, XJ-Serie of TMAX? Mettet verwacht u! In het pack zitten 5 sessies van 20 minuten, theoretische workshops, de lunch en een goodies bag. Voor info en inschrijving, klik

Welkom op deze exclusieve Yamaha Day, enkel toegankelijk voor Yamaha-rijders. Op het menu : rijden op een zo goed als nieuw en mooi circuit en theoretische workshops. Is uw motor van de R-reeks, FZ-reeks, XJ-reeks, of de XTZ-reeks of TMAX, het circuit van Mettet staat voor u open aan aantrekkelijke voorwaarden. D'Ieteren Sport, invoerder Yamaha van België, en de Mertens School organiseren voor u een ultra fun day op Pinkstermaandag 2012. Rijden en workshops voor iedereen.

De dagprijs omvat sowieso BBQ voor de piloot. Kom met z'n allen, familie en vrienden, u kan extra BBQ maaltijden bestellen. Animatie voor allen. Voor de veiligheid en het comfort van de deelnemers voorzien we een tweetalig onthaal, veiligheids- en medische service, technische bijstand en bandenservice, chronotijden, bar met eetgelegenheid, animatie ... alsook foto- en videoservice door professionelen. Haast u om te reserveren in een van de 4 groepen van 35 piloten ingedeeld volgens rijdersniveau.

Bij deelname aan de Yamaha Day hebt u recht op :

-een speciaal Yamaha verwelkomingspakket
- 5 runs van elk 20 à 25 minuten met een totaal van 115 minuten rijplezier op het circuit. 4 groepen van één zelfde niveau worden gevormd om een maximale homogeniteit te bekomen. Elke groep wordt de ganse dag door een instructeur van de Mertens School begeleid.
- een transponder voor de chrono opnames de ganse dag door.
- 4 theoretische workshops voor elke groep gegeven in de paddock : zitpositie, kijk- en remtechniek, ...
- 's middags BBQ met consumptie

Schitterende dag in het vooruitzicht.
U kunt voor familie en vrienden extra BBQ maaltijden bestellen. Prijs : 17 euro met drankje.

2012-Yamaha-YZF-R1-WGP-50th-Anniversary
Bron: D'Ieteren Sport / Yamaha België

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17