Yamaha en XLLease tekenen voor strategische samenwerking

XLLease is al langere tijd actief in de tweewieler lease. Middels de strategische samenwerking met Yamaha Motor Nederland wil men de zakelijke mobiliteit van tweewielers vergroten. “XLLease levert hoogwaardige dienstverlening op het gebied van leaseproducten en –diensten aan de Nederlandse zakelijke markt met betrekking tot mobiliteit. Wij zijn een universele leasemaatschappij en dochteronderneming binnen de Autohaas Groep. Helderheid is een belangrijke waarde voor ons. Wij willen onze klanten zo optimaal mogelijk van informatie voorzien en gaan daarom de dialoog aan. We proberen in te spelen op uw wensen en behoeften. En of uw vervoersbehoefte nu een periode van een dag of vijf jaar beslaat en of het nu om een geel of een grijs kenteken gaat (maximum 5 ton Gvw), wij bieden u de complete oplossing. Voor wagenparken van één tot honderden auto's. U kunt bij ons terecht voor alle leasemogelijkheden”, aldus Frank J. van Klink (directeur XLLease).

XLLease richt zich bewust op het zakelijke leasen van motorfietsen, als aanvulling op of als het alternatief naast het leasen van automobielen. De huidige klant vraagt flexibiliteit van haar mobiliteitsaanbieder. Daarnaast is het zakelijk leasen van een motorfiets, een fiscaal aantrekkelijke vervoersoplossing en natuurlijk minder gevoelig voor file en oponthoud. XLLease en Yamaha Motor Nederland zetten vooral in op vervoer met de comfortabele motorscooter die in andere delen van Europa al mateloos populair is. Ook in de ontwikkeling van elektrisch vervoer met twee wielen wordt door Yamaha Motor Nederland veel geïnvesteerd en ook deze oplossingen zijn via een zakelijke leaseconstructie door XLLease in te zetten. “Wij zijn ongelofelijk trots en blij dat wij deze strategische samenwerking met Yamaha Motor Nederland kunnen en mogen aangaan”, aldus Frank J. van Klink. Dat de twee partijen niet over één nacht ijs zijn gegaan kunnen we wel concluderen uit het feit dat de eerste besprekingen al een klein jaar geleden hebben plaatsgevonden. XLLease brengt speciaal voor deze samenwerking een nieuwe website in de lucht: www.yamahalease.nl, waar alle informatie op te vinden is.

Yamaha Motor Nederland heeft lang gezocht naar een partner om het leasen van tweewielers voor de zakelijke markt aan te bieden. “Wij hebben in XLLease de juiste partner gevonden; een gedegen onderneming met een zeer solide basis met een bijzonder flexibele benadering van (potentiële) klanten”, aldus Arno Sunnotel (President Yamaha Motor Nederland B.V.). “En juist dat laatste is heel belangrijk, omdat het leasen van een motorfiets of motorscooter in veel gevallen een zeer gerichte en specifieke behoefte is, en daar moet maatwerk geleverd worden’. Samen met XLLease gaan we dit concept aanbieden aan MKB en grote multinationals; voor de directeur-eigenaar van een schildersbedrijf in de grote stad, de 15 makelaars van een groot makelaarskantoor, maar ook voor de 1.000 medewerkers van een uitzendbureau waar een mobiliteitsplan voor moet worden uitgerold.”

Meer informatie over Yamaha Lease voor de zakelijke markt kan verkregen worden op www.yamahalease.nl, als ook op de website van Yamaha Motor Nederland (www.yamaha-motor.nl).

XLlease
Van links naar rechts, Arno Sunnotel (President Yamaha Motor Nederland B.V.)
en Frank J. van Klink (directeur XLLease en Autohaas Autoverhuur).

Bron en foto: Yamaha Motor Nederland

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17