Oude Monnink Motors ontvangt HD Bar & Shield award

Elk jaar worden aan de beste Harley-Davidson Dealers van de wereld per regio de ‘Bar & Shield’ Awards (naar het logo van Harley-Davidson) uitgereikt. Deze awards betekenen veel voor het zeer professionele en gepassioneerde netwerk van Harley-Davidson Dealers. Voor de regio Nederland is de award toegekend aan Authorized Dealer Oude Monnink Motors in Vroomshoop.

Bij de toekenning van de award wordt gekeken naar zowel kwaliteit als kwantiteit. De prijs is voorbestemd voor Dealers die het hoogste scoren bij een evaluatie op maar liefst 150 meetpunten, en die verder gaat dan alleen maar verkoopcijfers. Zo wordt er ook gekeken naar zaken als uitstraling van het pand en de showroom, opleidingsniveau van personeel en natuurlijk ervaringen van klanten.

Oude Monnink Motors is al meer dan 45 jaar actief als Harley-Davidson Dealer. “Voor ons is deze award een grote eer! Nadat mijn vrouw Manon en ik de zaak hebben overgenomen van mijn vader, nu twintig jaar geleden, hebben we onze eigen identiteit aan de zaak gegeven. We hebben onze eigen visie erop losgelaten en deze award is een bevestiging voor onze manier van werken”, aldus Richard Oude Monnink, Dealer eigenaar.

Het Oude Monnink Team heeft dan ook niet stilgezeten, maar heeft alle mogelijke Harley-Davidson-opleidingen gevolgd en het pand een moderne uitstraling gegeven met behoud van de typische, gezellige Oude Monnink-sfeer. “Wij zijn ongelooflijk trots dat wij dit voor onze klanten kunnen en mogen doen”, zegt Richard.

Francis Nijman, District Sales Manager van Harley-Davidson Benelux, voegt daaraan toe:  “Oude Monnink Motors is het bewijs van een enorme drive naar verbetering van de eigen kwaliteit en daarmee de kwantiteit van verkopen van al onze Harley-Davidson-producten. De Bar & Shield Award staat voor het objectief beoordelen van de mix van álle bedrijfsprocessen en de toekenning ervan is juist daarom een enorme prestatie.”

HD_Oude_Monnink_Motors_01

Bron: Harley-Davidson

  • Pinterest

5746 kaw news show banner 350x300

Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17