Stichting Vrienden TT Circuit zoekt medewerkers Promoteam

De Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen heeft onder meer de doelstelling om als spreekbuis op te treden van alle motor- en autosportliefhebbers die het Circuit van Drenthe een warm hart toedragen. Er zijn nu ruim over de 3000 Vrienden, maar als we met elkaar echt meer invloed willen uitoefenen, b.v. richting politici, sportautoriteiten en andere hoogwaardigheidsbekleders, dan ligt de volgende mijlpaal bij een aantal van 5000! Daar stoppen we echter niet.

Om dat doel te bereiken zijn, we regelmatig met een Promoteam bij allerlei evenementen om nieuwe Vrienden aan te werven.  Dat kan zijn bij diverse wedstrijddagen op de TT baan, in de Asser binnenstad, op het Jack Middelburgplein bij het circuit en ook bij de Pitstopdagen van Ten Kate Motoren in Nieuwleusen. Verder overwegen we onszelf vaker te presenteren op Motorbeurzen etc. (Inschrijving als Vriend is overigens geheel gratis, al zijn vrijwillige donaties altijd welkom, en gaat heel gemakkelijk via de website www.vriendentt.nl.)

Aangezien dit een zware belasting vormt voor de leden van onze Commissie Activiteiten en we graag zoveel mogelijk ergens aanwezig willen zijn, zijn we nu op zoek naar enkele enthousiasten, die voor dit doel ons Promoteam willen versterken en af en toe (in principe zonder vergoeding, want de kas is beperkt) hieraan hun medewerking willen verlenen. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar mensen uit Assen en omgeving, maar ook een verder weg gelegen woonplaats hoeft geen bezwaar te zijn.

Indien u hier wel iets voor voelt, nodigen wij u graag uit dat even te melden (svp met opgave van leeftijd en woonplaats e.d.) aan Erik Haan, de secretaris van de Commissie Activiteiten.

Het e-mail adres is: [email protected] nl. Een briefje schrijven kan natuurlijk ook: Stichting Vrienden TT Circuit Assen, Postbus 458, 9400 AL Assen. Na aanmelding ontvangt u van ons spoedig nader bericht. Alvast dank voor uw medewerking!

vrienden_TT_circuit_logo

Plaats reactie

Beveiligingscode Vernieuwen

  • Pinterest
Ga

Nieuwsmotor 350x100px Nieuwe Collectie SS17