Premium persberichten

Eerste Michelin Warmer-Kouder Challenge groot succes

De eerste Warmer-Kouder Challenge was een groot succes en krijgt een vervolg aan het einde van het jaar. Op zondag 2 oktober 2016 is de eerste Warmer-Kouder Challenge gehouden. Door heel Nederland werden gouden enveloppen verstopt met daarin een wincode, waarmee de gelukkige vinder een set Michelin motorbanden kon winnen. Om deel te kunnen nemen aan de challenge moest er een app worden gedownload. Door middel van het oeroude spelletje “Warmer-Kouder” werden de deelnemers naar de locatie van een gouden envelop gebracht. De rijder die de rnvelop als eerste vond, won een set Michelin banden naar keuze. 

De winnaars zijn uitgenodigd op het hoofdkantoor van Motoria SN, te Numansdorp. Na de evaluatie over hun ervaring met de app, werd er overgegaan tot het officiële gedeelte: het uitreiken van de banden. De uitreiking werd gedaan door een vertegenwoordiger van Michelin Nederland N.V. De winnaars konden zelf kiezen welke set Michelin banden ze wenste te ontvangen. Na de prijsuitreiking hebben de winnaars nog een rondleiding door het magazijn van Motoria SN gekregen. Op deze manier hebben ze kennis kunnen maken met het bedrijf en het uitgebreide aanbod aan banden en onderdelen.

Inmiddels staat alweer de tweede Warmer-Kouder Challenge gepland. Deze zal plaatsvinden in de kerstvakantie, die loopt van 24 december 2016 tot 8 januari 2017. Er worden in totaal 3 challenges uitgezet, verspreid door heel Nederland. Voor deze challenges geldt dat de eerste 50 rijders die de challenge uitrijden de gelukkige winnaars zijn van een toffe Michelin goodie. Blijf op de hoogte via de website www.warmerkouder.nl of de Facebook-pagina: www.facebook.com/warmerkouder. De Warmer-Kouder app is eigendom van Motoria SN B.V. en is tot stand gekomen in samenwerking met Michelin Nederland N.V.

Over Motoria (algemeen)
Motoria SN B.V. is één van de grootste distributeurs van motorbanden, -onderdelen en accessoires in de Benelux, met meer dan 20.000 voorraadartikelen voor de motorvakhandel.

Michelin warmer kouder motorbanden challenge april 2017


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden