Premium persberichten

Inschrijving TT NightRide en TT Toertocht 2015 gestart

Na het daverende succes van voorgaande jaren, worden op vrijdag 26 juni 2015 weer de TT NightRide en de TT Toertocht georganiseerd! Hiermee wordt ook dit jaar de beroemde TT Nacht geopend. Al vele jaren barst Assen op deze avond uit haar voegen van muziek, entertainment en gezelligheid tijdens het TT Festival. De organisatie van het TT Festival is dit jaar in handen van de gemeente Assen die dat samen met de lokale horeca ondernemers vorm geeft. De "oude" organisator van de TT NightRide en TT Toertocht is gevraagd om beide evenementen weer voor haar rekening te nemen. 

Gratis deelname TT NightRide: 
Deelname aan de TT NightRide is geheel gratis! Iedere deelnemer ontvangt na afloop een gratis consumptie. 

Volledige verzorgde TT Toertocht: 
De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, zet ook dit jaar de TT Toertocht met zorg voor u uit. Als geen ander kennen zij de mooie wegen en plekjes in de provincie Drenthe. De circa 180 kilometer lange route wordt aangeduid met routeborden en voert u langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen. Bij aanmelding is de route ook voor navigatiesystemen beschikbaar. Deelname aan de TT Toertocht kost € 10,00 per persoon. Dit geld voor rijder en passagier! Hiervoor krijgen alle deelnemers een hapje en een drankje voor aanvang en een consumptie plus versnapering tijdens de pitstop. 

Programma
Zowel de TT NightRide als de TT Toertocht starten vanuit de overdekte ijshal van De Bonte Wever in Assen. Het programma is al volgt:

Aanmelden TT Toertocht 12:00 tot 13.30 uur
Start TT Toertocht 13:00 tot 14:00 uur
Einde TT Toertocht ca. 18:00 uur

Aanmelden TT NightRide 18:00 tot 19:30 uur
Start TT NightRide 20:00 uur
Einde TT NightRide ca. 21:30 uur

Inschrijven? Kijk op de website! Aanmelden voor beide evenementen kan tot 25 juni 2015. Kijk voor meer informatie op de website van het TT Festival: www.ttfestival.nl. Na inschrijving volgt meer informatie

TT Festival Nightride Toertocht 2015

Let op: deelname aan beide evenementen is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig!


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden