Premium persberichten

18 april Motormarkt bij Premium Motors en motoZoom Apeldoorn

MTC "de Koppeling" viert op 18 april 2015 haar 20-jarig jubileum met een spectaculaire Motormarkt op het terrein van Premium Motors en motoZoom Apeldoorn aan de Steenbokstraat 27 in Apeldoorn (Noord). Op deze dag staan de mannen en vrouwen van "de Koppeling" klaar om je te verwelkomen en te zorgen dat je een fijne dag beleeft die in het teken van motorrijden staat. Diverse motorzaken en leveranciers hebben reeds hun medewerking toegezegd om deze Motormarkt tot een succes te maken. Hou je agenda dus vrij op 18 april en vier het feestje mee in Apeldoorn.

Wat mag je onder andere verwachten? Op de grote markt tref je natuurlijk vele kraampjes aan met koopjes en leuke aanbiedingen, een uitgebreide Held motorkleding collectie, TomTom navigatie, Jan Boersma die je alles kan vertellen over Tyre tot Travel en de nieuwe app "my route-app", voor de kinderen een springkussen en misschien zelfs een draaimolen. Je kunt demo rijden op nieuwe BMW's, Kawasaki's en MP3's. De Hyperpro specialisten stellen gratis je vering af. Heb je nog nooit motor gereden dan is dit je kans. Onder begeleiding van Douwe Thomas kun je ervaren wat het is om op een motor te rijden. Wie weet ga je direct op les. Diverse live optredens van de Apeldoornse Blues en Rockband "Crossroads 51". Lekkere Hapjes en drankjes van "Stanly". Je kunt zelfs een tatoeage laten zetten. RTVApeldoorn zal de hele dag vanaf het feestterrein uitzenden.

Voor een overzicht van de deelnemende bedrijven en het laatste nieuws kijk je op www.premiummotors.nl of www.mtcdekoppeling.nl.

Motormarkt Apeldoorn 18 april 2015 Premium


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden