Premium persberichten

Grid Girl verkiezing op MOTORbeurs Utrecht 2015

Wat is er mooier dan naast een regerend wereldkampioen te staan tijdens een van de grootste motorsportevenementen van Nederland? Dankzij het Pata Hondateam van Ten Kate maak je daarop kans als bezoeker van Motorbeurs Utrecht. Want wie wordt de Grid Girl van Michael van der Mark tijdens de WK Superbike in Assen?

Het is voor de tweede keer dat MOTORbeurs en het TT Circuit Assen deze verkiezing organiseren. De beelden van de eerste Grid Girl verkiezing in 2014 gingen de hele aardbol over. Een stralende Blanca Fledderus die als Grid Girl motortalent Bryan Schouten vergezelde op de startgrid van de Dutch TT. Het was de ultieme beloning voor Blanca die kort daarvoor op MOTORbeurs Utrecht was gekroond als trotse winnares van de allereerste Grid Girl competitie. Zij ging er vandoor met de titel en veroverde de felbegeerde hoofdprijs: Bryan in Assen mogen assisteren bij de voorbereidingen op zijn belangrijke race.

De opvolgster van Blanca mag zich gaan voorbereiden op de exclusieve begeleiding van niemand minder dan wereldkampioen Supersport Michael van der Mark bij zijn Superbike race in Assen op 19 april. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met TT Circuit Assen en trok vorig jaar massaal belangstelling. Kandidaten kunnen zich voor deze bijzondere wedstrijd aanmelden op de site van MOTORbeurs Utrecht. Organisatoren van MOTORbeurs Utrecht, TT Circuit Assen en het Pata Honda-team kiezen in samenspraak met Michael van der Mark de genomineerden. Het Nederlandse motorpubliek beslist met een stem op hun favoriet, welke vijf dames de onderlinge strijd aangaan in de allesbeslissende finale op MOTORbeurs Utrecht. Tijdens de beursdagen zijn de vijf finalisten ook aanwezig voor promotiewerk en fotoshoots.

Zondag 1 maart worden de finalisten tijdens een grootse show aan de tand gevoeld, onder de ogen van de vakkundige maar kritische jury met Michael van der Mark als voorzitter. De winnares pronkt volgend jaar op de grid en in vele motormedia. Ook staan de uitverkorene en haar medefinalisten in Assen tijdens de WK Superbike racedag een ware VIP-ontvangst te wachten door Michael van der Mark en zijn Pata Honda team. MOTORbeurs Utrecht is van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart. De vier motordagen worden weer een heerlijk feestje voor motorminnend Nederland en zijn voor velen ook een weerzien met vrienden, bekenden en relaties.

Grid Girl verkiezing MOTORbeurs Utrecht 2015 VNU


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden