Premium persberichten

Nieuwe MotoGP 2014 videogame onthuld tijdens TT Assen

Het nieuwe MotoGP-seizoen doet op 28 juni 2014 ook Nederland aan tijdens de beroemde TT van Assen. Maar thuis kunnen motorfans ook hun hart ophalen met MotoGP14, de officiële game van het MotoGP-wereldkampioenschap wegrace, met alle rijders, fabrikanten, klassen en circuits van het MotoGP-seizoen 2014. Bigben Interactive brengt deze game van Milestone, één van de meest gewaardeerde ontwikkelaars van racegames, eind juni uit op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Windows PC en PlayStation Vita.MotoGP-2014-Videogame-Milestone-cover

Race in de seizoenen 2013 en 2014, creëer je eigen coureur en sleutel aan je motor! MotoGP14 bevat alle officiële rijders, motoren, uitrustingen en circuits uit de seizoenen 2013 en 2014 van het MotoGP-wereldkampioenschap, aangevuld met enkele legendarische kampioenen! En natuurlijk zijn alle bekende speltypen weer aanwezig: Grand Prix, Championship, Time Attack, Real Events, MotoGP Sprint Season, Challenge the Champions en Split Battle. Speel alleen, in split-screen of neem het online op tegen andere coureurs in spannende races voor wel 12 spelers tegelijk.

De MotoGP-wedstrijden worden wereldwijd in meer dan 337 miljoen huishoudens in 200 landen bekeken. In Nederland wordt MotoGP uitgezonden door Sport1.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden