Premium persberichten

Kawasaki Versys Tourer Edities: Extra comfortabel avontuur

 De beide Kawasaki Versys adventure motoren onderscheiden zich al jaren met gemak van ‘de rest’ door stuurgemak, bruikbaar motorvermogen, -koppel en uitrusting. Door de toevoeging van Kawasaki’s eigen rijdershulpmiddelen bieden de Versys 1000 en Versys 650 modellen veel meer dan een ruig uitziende kilometervreter, die ook nog eens heel comfortabel rijdt. Om het motorseizoen 2014 goed te beginnen, trakteert Kawasaki op een gratis Tourer Pakket bij de Versys 1000 en Versys 650, ter waarde van ruim € 1.000,-!

Versys 650 Tourer
De Versys 650 is de standaard als het gaat om universele inzetbaarheid. Woonwerkverkeer of een leuke tourrit, een ‘rondje om de kerk’ of een trip naar het einde van de wereld, de Versys kan het aan. De sterke paralleltwin geeft daarbij altijd meer dan genoeg power, zonder ook maar één moment ongecontroleerd te zijn, geholpen door de elektronisch aangestuurde secundaire brandstofkleppen. Tel daarbij de natuurlijke, rechte rijpositie in combinatie met een breed stuur en een tank van 19 liter, en je weet waar je altijd op kunt rekenen: de mooiste motorritten en pas stoppen als je er bent. In 2014 trakteert Kawasaki iedere nieuwe Versys rijder op een geheel gratis Tourer Pakket met een waarde van € 1.010,75. Dit complete pakket bestaat uit:
- Een ruime monokey kofferset van 35 liter, helemaal compleet met luxe binnentassen, ophangbeugels en montagematerialen en in de motorkleur gespoten delen.
- Het meest comfortabele vario-windscherm
- Een set comfortabel handkappen
- De luxe tankpad

Versys 1000 Tourer
Als er één motormodel de ideale combinatie van een robuust allroad-uiterlijk combineert met een hypermoderne aandrijving, dan is het de Versys 1000. De smeuïge 1043cc viercilinder kan, met bakken koppel en volop vermogen, elke bergpas aan. De vele elektronische hulpsystemen zorgen er daarbij voor dat het avontuur altijd alleen bestaat uit de ingrediënten van de reis. Ons bewezen KTRC (3-standen Kawasaki TRaction Control) laat zien dat volop vermogen en extra veiligheid perfect samengaan, terwijl de instelbare Power Modes voor elke situatie het juiste motorkarakter leveren. Tel daarbij het stoere kuipwerk met volop windbescherming, het traploos verstelbare windscherm en de Japanse bouwkwaliteit en je weet het zeker: dit is de ideale allroad. Voor de Versys 1000 bestaat het Tourer Pakket, ter waarde van € 1.259,08, uit:
- Een royale topkoffer van 47 liter
- Ruime zijkoffers van 35 liter, inclusief luxe binnentassen, ophangbeugels, montagematerialen en in de motorkleur gespoten delen.
- Een passende tankpad.Versys 650 Tourer Front tn

De Versys 650 en Versys 1000 staan bij de officiële Kawasaki dealer klaar voor een proefrit.


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden