Premium persberichten

Tourmaster aanhangers voor motorrijders

Met de lancering van de nieuwe website Tourmaster.nl slaat Schuring Aanhangers een nieuw hoofdstuk open. Het bedrijf uit Assen is al jaren wereldwijd de bekendste maker van bagagewagens, hondenwagens & kampeerwagens voor motoren, trikes, quads, auto's en brommobielen, waarbij vooral de CampMaster vouwwagens internationaal bekend en geliefd zijn. Door de komst van de nieuwe website kunnen geïnteresseerden heel makkelijk alle mogelijkheden van de slimme vouwwagens bekijken en direct eventuele accessoires of extra's toevoegen. Daarnaast is er naast de slimme kampeeraanhangers ook volop aandacht voor trekhaken, accessoires, onderdelen en meer conventionele aanhangwagens.

Met de CampMaster vouwwagens heeft Schuring Motor & Scooter aanhangers al jaren een stevige hit in handen. De vouwwagens zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik achter een motorfiets, quad of trike, en bieden zo instant comfort aan de berijders en passagiers ervan. Zonder dat het vrije gevoel ook maar enigszins wordt aangetast, hebben deze slimmeriken nu een luxe tent bij zich, die ook nog eens in no-time klaarstaat voor gebruik. En kwestie van de camping oprijden, motor parkeren, CampMaster uitklappen en klaar! Alle versies zijn nu op Tourmaster.nl te bekijken, van de compacte CM-2 tot de extra luxe CM-Drenthe, ze staan op de site, compleet met foto's, prijzen, kleuren, technische gegevens, accessoires, en gebruikservaringen.

Een moderne website kan niet zonder een webshop, en ook deze is dan ook naadloos geïntegereerd in de nieuwe site. Van complete CampMaster tot het kleinste losse onderdeel: het staat erop en is met één klik te bestellen. Alle liefhebbers van avontuurlijk reizen kunnen vanaf nu dus terecht op www.tourmaster.nl voor de beste kampeerideeën en de meest praktische invulling daarvan.

Schuring Aanhangers - Stelmakerstraat 14a - 9403 VB Assen - Tel. (+31) 0592 - 40 99 69 - www.tourmaster.nlTourmaster-zijspan


Share

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal


* Verplichte Velden